pudra.com 31.03.2011

Pilates için en doğru adres şimdi İstanbul’da!

Türkiye’nin uluslararası geçerliliği olan sertifikasını veren ilk ve tek pilates akademisi PSA Pilates Sports Academy açıldı!

Birinci Dünya savaşında sakatlanan askerleri yeniden sağlığına kavuşturmaktan, Madonna’nın 40’lı yaşlarının sonunda sahip olduğu fit bedene kadar birçok şeyin sırrı olan pilates her geçen gün değeri daha da iyi anlaşılan bir mucize.

Pilates için en doğru adres şimdi İstanbul’da!

Kalça ve bel kemiği rahatsızlıklarını gidermek, iskelet dengesini kurmak, vücuda doğru nefes almasını öğretmek, sağlıklı bir kemik yapısı kazanmak, sırt ve bel ağrılarından kurtulmak, düz ve biçimli bir karına, ince bir bele sahip olmak, dik durmak, zihni kullanarak bedeni kontrol altına almak, esneklik kazanmak pilatesin faydalarından sadece birkaçı.

Hollywood yıldızlarının tercih ettiği, dünyanın en önemli master teacher trainer’larının (eğitici eğitmeni) eğitim aldığı sayılı kurumlardan; merkezi Los Angeles’ta bulunan PSC (Pilates Sports Center)’de eğitimini tamamlayarak PSC kadrosuna girmiş; Türkiye’de PSC’nin tek temsilcisi olma hakkı kazanmış Akın Erkoç’un kurduğu PSA Pilates Sports Academy Maslak Mashattan’da açıldı.

Pilates Sports Academy bünyesinde Avrupa ve Amerika’da geçerliliği olan sertifikalı eğitici eğitimi verilmekte, ayrıca pilatese yeni başlayanlar ve pilates sporuna devam etmek isteyenler deneyimli eğitmenler eşliğinde eğitim alabilmektedir.

Mat, reformer, cadillac, wunda chair, laddel barrel, hamile pilatesi, golf pilatesi ve çocuk pilatesini dünyaca ünlü PSC Pilates kalitesiyle alabilmek, hayatınızı daha sağlıklı ve keyifli sürdürebilmek için bir an önce sizler de PSA Pilates Sports Academy ayrıcalığından faydalanın.


www.pilatessportsacademy.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER