Pudra.com 07.08.2012

Step modası geri döndü

Aerobic egzersizlerinin vazgeçilmezi step, Reebok Easy Tone Step ile spor sahalarına geri dönüyor. Çalıştırmak için zorlandığımız karın ve bel bölgelerinde etkili olan yeni nesil step tahtaları, eğlenerek forma girmeyi hedefliyor.

Lateral Hava Transfer sistemi, kompakt tasarımıyla tüm vücuda etki edebilecek sayısız egzersiz çeşitliliği sunan Reebok Easy Tone Step tahtaları ile stüdyolar ve evler yeni bir fitness deneyimiyle tanışacak. Özellikle diğer kaslardan güçsüz olan ve çalıştırmak için zorlandığımız karın ve bel bölgelerinde etkili olan yeni nesil step tahtaları, eğlenerek forma girmeyi hedefliyor.

Step modası geri döndü

Reebok Easy Tone ile yapılabilen egzersiz örnekleri: Klasik Step, Cross Step, Lunge, Stability, Medicine Ball egzersizleri, Standing Balance, One Leg Balance, Single foot step-ups, Plank ve Assisted Plank, Press-Ups, Sit-ups, Hip rotations, Plyometric training, Weight Transfer ve daha birçok egzersiz.

Reebok Easy Tone Step ile ilgili detaylı bilgi için Eksweb.com adresine bakabilir ya da 0212 213 36 37 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Etiket: spor, egzersiz, step
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER