15.05.2020

Hayat kurtaran hizmetler: Dijital sağlık platformları

Dijital sağlık platformu hizmetleri ile alanında uzman yoga, pilates ve fitness eğitmenleriyle birebir ders yapabilir, psikologdan destek alabilirsiniz.

İZLE: 7 GÜNDE BACAK SIKILAŞTIRMA👇 
Covid-19 nedeniyle evlerimizde daha fazla vakit geçirdiğimiz, kontrollü normalleşme sürecine girmiş olsak da, özellikle kalabalık ortamlardan, çok zorunlu olmadıkça hastanelere veya özel muayenelere başvurmaktan veya spor salonlarına gitmekten kaçındığımız bir süreçteyiz. İşte bu nedenle özellikle evde güvenle alabileceğiniz dijital sağlık hizmetleri veren platformlar, verdikleri kişiye özel hizmetler ile hayat kurtarıyor.

Hayat kurtaran hizmetler: Dijital sağlık platformları

Covid-19 nedeniyle evlerimizde daha fazla vakit geçirdiğimiz, kontrollü normalleşme sürecine girmiş olsak da, özellikle kalabalık ortamlardan, çok zorunlu olmadıkça hastanelere veya özel muayenelere başvurmaktan veya spor salonlarına gitmekten kaçındığımız bir süreçteyiz.

Özellikle evde güvenle alabileceğiniz dijital sağlık hizmetleri veren platformlar, verdikleri kişiye özel hizmetler ile hayat kurtarıyor. Örnek vermek gerekirse, eğer herhangi bir spor merkezine üyeliğiniz yoksa veya çok daha profesyonel ve alanında uzman bir kişiden birebir destek istiyorsanız, dijital asistanlık hizmeti veren firmalardan online spor desteği almanız mümkün. Bunlardan biri de Tur Assist. Tur Assist, kendi dijital sağlık programına online spor kategorisini ekledi. 

Tur Assist, Dijital Sağlık Platformuna eklediği ''online spor'' kategorisiyle kullanıcılara evde spor yapma imkanı sunarak hem sağlıklı ve zinde kalınmasını sağlıyor hem de sağlık sorunlarına davetiye çıkaran hareketsizliğin önüne geçiyor.

Özellikle corona virüs salgını nedeniyle spor yapamayan kişiler, alanında uzman yoga, pilates ve fitness eğitmenlerinden kişiye özel canlı ders alabiliyor. Tur Assist, bu yeni hizmetiyle spora başlama konusunda gerekli motivasyonu kendinde bulamayan kişileri de harekete geçirmeyi hedefliyor.

Tur Assist Genel Müdürü Nevra YenerTur Assist Genel Müdürü Nevra Yener, online spor hizmeti hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Tur Assist olarak, sağlık alanında yeni bir dönemi başlatarak hizmete açtığımız Dijital Sağlık Platformumuza 'online spor' kategorisini ekledik.

Online spor ile kullanıcılar alanında uzman yoga, pilates ve fitness eğitmenlerine randevu oluşturarak birebir özel canlı ders alabiliyorlar. Hareketsiz kalınan bu günlerde kullanıcılarımız online spor hizmetimiz sayesinde stresini azaltabilir, vücut direncini artırabilir, formlarını koruyabilir ve ruhsal durumlarının gelişmesine katkıda bulunabilirler'' dedi.

Dijitalde onlinle psikolog ve online diyetisyen hizmetlerine talep arttı

Dijital Sağlık Platformuyla, sağlık sorunu yaşayan kişiler acil, dahiliye, kadın doğum, kulak burun boğaz, nöroloji, göğüs hastalıkları, çocuk doktoru, psikolog, ve diyetisyen gibi branşında uzman doktorlarla, canlı internet bağlantısı yaparak görüntülü konuşabiliyor veya mesaj ile iletişime geçebiliyor.

Gelişmiş asistan servislerine sahip Tur Assist'in verilerine göre,
  • Corona virüs döneminde Dijital Sağlık Platformu'nu kullanan kişilerin %25'i online diyetisyenlere, %17'si ise online psikologlara başvurdu.
  • Psikolog ve diyetisyen randevusu alan kişilerin %70'inden fazlası ikinci randevuyu talep etti.

Online psikolog ve online diyetisyen hizmeti nasıl gerçekleşiyor?

Online hizmet veren diyetisyenler, sağlık sorunu yaşayan kişiler ile görüntülü görüşerek kişiye özel diyet listesi hazırlıyor ve mail adreslerine iletiyor. Yaşanan olumsuz duyguları atlatmak için online uzman psikologlara başvuran kişiler ise, görüşmelerinden memnun kalarak birden fazla seans gerçekleştiriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER