Pudra.com 31.01.2014

Düzenli Omega 3 kullanımı öğrenmeyi kolaylaştırıyor

BBC'de yayımlanan Oxford Üniversitesi araştırmasına göre, düzenli omega 3 kullanımı, konsantrasyon ve öğrenme zorluğunun üstesinden gelmede etkili.

Oxford araştırdı; BBC yayınladı: Biz insanlar için yeni bir şey öğrenmek demek, beynimizin işleyişini yeniden ayarlamak demektir. Beynimiz, hepsi birbirine bağlı milyarlarca nöron ve beyin hücresinden oluşur. Öğrenmek, bu nöronlar arasında elektrik akımıyla yeni yollar oluşturmak ve bunları kalıcı kılmaktır. Ama beynimizdeki bütün bağlantıların arasında birleşme yeri denilen küçük bir aralık bulunur. Yeni bir şey öğrendiğimiz zaman elektriksel sinyal bu aralıktan atlamalı ve yoluna devam etmelidir. Herkesin daha iyi öğrenebilmesi için nöronlar arasındaki geçişin sağlanması gerekir.

Düzenli Omega 3 kullanımı öğrenmeyi kolaylaştırıyor

Oxford Ünivesitesi’nin, Durham İlkokulu'nda bazı konularda geri kalan öğrenciler arasında yapmış olduğu deney çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Düzenli Omega 3 kullanımı sayesinde öğrencilerin konsantrasyon ve öğrenme zorluğunun üstesinden rahatça gelebildiği tespit edildi. Bu çalışma ile Omega 3 yağ asitlerinin nöronlar arasında elektriksel akımın devamlılığına yüksek derecede katkı sağladığı bir kere daha belirlenmiş oldu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER