› 
 › 
24.09.2018

Ev tekstilinde ve nevresimlerde maskülen tasarımlar

Cottonbox 2018-2019 Sonbahar & Kış Koleksiyonu "Maskülen" serisi yatak odasında karmaşadan kaçınan, geometrik figürleri seven kullanıcılarına hitap ediyor.

Cottonbox, 2018-2019 Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nda yer alan ‘Maskülen’ serisi ile kadınların ruhuna ışık tutuyor. Koyu ve çarpıcı renklerin ekose desenlerle oluşturduğu uyum, yatak odalarında ılık rüzgarlar estiriyor...

Ev tekstilinde yenilikçi ve farklı tasarımlara imza atan Cottonbox’ın, yeni koleksiyonunda yer alan Cottonbox Maskülen serisi özgünlüğü ile dikkat çekiyor. Marka, bu özel seri ile yatak odasında karmaşık desenlerden ve renklerden kaçınan, geometrik figürleri ev dekorasyonunda kullanmayı seven kullanıcılarına hitap ediyor.

Erkeksi çizgilerin ve geometrik desenlerin ağırlıklı olarak kullanıldığı seri ile kadınlar, imajlarını özgürce yatak odalarına taşıyor.

"Janos Bordo" nevresim takımı, bordonun etkileyici ve romantik gücünü yatak odalarını yansıtarak, güçlü imajıyla dikkat çekmeyi seven kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Lacivertin derinliği ve asilliğinde uykuya dalmak isteyenler, tercihini "Pablo Lacivert"ten yana kullanıyor.

Diğer tüm renklerle uyum sağlayabilen gri ve siyah, "Ramos Antrasit" nevresim takımıyla yatak odası dekorasyonunun tamamlayıcısı oluyor.

Sade ve soft renkleri sevenler, "Silvio Vizon" nevresim takımı ile yatak odalarında dinginlik sağlıyor.

"Maskülen" takımların tamamlayıcısı olan triko battaniyeler, tasarımları ile yataklara şıklık, ürün kalitesi ile uykulara sıcaklık katıyor.

Kaliteli ve sağlıklı uykular, huzurlu geceler

Ev tekstilinde kalite ile modayı birleştiren Cottonbox, üretimde kullandığı hava geçirgenliği yüksek ranforce kumaş sayesinde ısıyı dengeleyerek, her mevsim konforlu uyku sağlıyor.

Pamuğun doğallığı ve yumuşak dokusu ile kullanıcılarının ciltlerine hak ettikleri değeri veren Cottonbox, huzur dolu uyku zemin hazırlıyor. Avrupa standartlarına uygun üretim yapan marka, baskı ve boyama aşamalarında sağlığa zararlı hiçbir maddeye yer vermeyerek, kullanıcılarının sağlığını koruma altına alıyor.

Cottonbox nevresim takımı fiyatları: 
  • Çift Kişilik Nevresim Takımı 240 TL
  • Triko Battaniyeli Çift Kişilik Nevresim Takımı 625 TL

Görselde kullanılan nevresim takımı: Jonas Bordo Triko Battaniyeli Nevresim Takımı

Diğer nevresim takımı modellerini ve fiyatlarını görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2