› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.12.2012

En şık yılbaşı sofraları (Yılbaşı 2013)

Bir yeni yıl daha geldi çaldı kapımızı. Bu yeni yılı evde karşılayacak olanlar için harika sofra önerilerimiz var. Hepsi şık ve gösterişli. Sizin tercihiniz hangisinden yana?

Yeni yılı evde ailesiyle birlikte geçirmek isteyenler için birbirinden şık yılbaşı sofraları seçtik. Sofralar kırmızı, yeşil, altın sarısı ve beyaz detaylarla dolu.

En şık yılbaşı sofralarını görmek için tıklayın


Şık bir yılbaşı sofrası hazırlamak için büyük bütçelere gerek yok. Yılbaşı temalı runner'lar, kırmızı peçeteler, her evde bulubileceğiniz renkli cam kadehler, bir demet çiçek işinizi görür. Önemli olan kendi zevkiniz ve sevginizle hazırlayacağınız bir sofra. Şimdi yılbaşı sofralarının olmazsa olmaz birkaç küçük notunu sizlerle paylaşalım:

-Kırmızı ve yeşil tabii ki yeni yıl temasının en önemli detayı. Bu renkleri yoğunlukta kullanmak istemezseniz, canlı kırmızı çiçekler veya peçetelikler gibi küçük detaylarda kullanabilirsiniz.

-Bereketi temsil ettiğine inanılan nar, yılbaşı sofralarının gözdesi. Özellikle bu gecede sofranızda nar kullanmak yerinde olur.

-Kozalak ve yılbaşı süsleri, minik renkli toplar, masa dekorasyonunda yılbaşı temasını öne çıkarır.

-Yemek takımınızda birbiriyle uyumlu farklı tabakları kullanmayı deneyin. Hem renkli hem de farklı bir kombinasyon yaratmış olursunuz.

-Yılbaşı süsleri, kurdeleler ve ışıklarla bir tavan sarkıtı oluşturun. Yemek masasının üzerine asacağınız bu fikir, sofranıza görkem katar.

Yeni yılınız kutlu olsun!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2