› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.12.2012

En yaratıcı yılbaşı ağaçları

Yılbaşını ve süslü yılbaşı ağaçlarını kim sevmez? Işıl ışıl, renk renk yılbaşı ağacı alternatifleri sunuyoruz. Hepsini uygulamak isteyeceğinizden eminiz.

İZLE: ŞEKER HAMURUNDAN YILBAŞI AĞACI👇 

Yeni yılın en önemli sembollerinden biri kuşkusuz yılbaşı ağacı. Renkli ışıkları ve parıltılı süsleri ile şu sıra sokaklarda, alışveriş merkezlerinde, kafe ve restoranlarda, kısacası her yerde gönlümüzü fethediyor. Size ilham vereceğini düşündüğümüz, yeni yılı rengarenk karşılamaya yardımcı olacak en yaratıcı yılbaşı ağaçlarını Pinterest’ten seçtik.

En yaratıcı yılbaşı ağaçlarını görmek için tıklayın

Yapay çam ağacına alternatif olarak tam 20 farklı seçenek var. Hepsinin yapımı oldukça kolay. İhtiyacınız olan, bazen birkaç kuru dal, bazen ışıklar, bazen de farklı renklerde kitaplar. Gerisi sizin hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza kalmış. İster evinizin bir köşesinde isterseniz de duvara monte edilecek şekilde harika yılbaşı ağaçları yaratabilirsiniz.

Dekorasyonda fark yaratmaktan hoşlanıyorsanız bu fikirleri vakit kaybetmeden uygulayın. Yeni yılda misafirlerinizi, kendi yarattığınız ağaçlar ile büyüleyin!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2