› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.09.2012

İlham verici 50 çocuk ve bebek odası

Hayatımızın en neşeli varlıkları çocukların odaları da kendileri gibi eğlenceli ve rengarenk. Her yaşa, her tarza uygun ilham verici 50 çocuk ve bebek odası Pudra.com’da. Bakalım siz hangilerini daha çok seveceksiniz?

Her çocuk, oyun oynadığı, ders çalıştığı, arkadaşlarıyla vakit geçirdiği, kitap okuduğu kısacası zamanının büyük bir bölümünü geçirdiği odasının kendi zevkine göre olmasını ister. Bu yüzden çocuğunuzun odasını dekore ederken önce ona fikrini sorun. Onun istediklerinin hangilerini yerine getirebiliyorsunuz öncelikle bunu belirleyin. Sonra da çocuğunuzun ilgi alanı, yaşı, sevdiği renkler, karakteri vs gibi unsurları göz önünde bulundurarak dekorasyonu belirleyin.


Sizin için ilham verici olacağını düşündüğümüz 50 harika çocuk ve bebek odası seçtik. Fotoğraflarını Pinterest.com'dan derlediğimiz bu 50 odanın her birinin kendi hikayesi var.

Şimdi size ipucu olabileceğini düşündüğümüz bir kaç basit öneriyi paylaşalım:
- Her anne gibi siz de dağınıklıktan şikayet ediyorsanız, yatak başlına asılan raflar hayat kurtarıcı olabilir. Kitaplar, oyuncaklar ve çocuğunuzun sevdiği dergileri koymak için yeterli alan bulamıyorsanız bunu deneyin. Hem dağınıklık ortadan kalkar hem de oda daha sıcak hale gelir. Pudra.com olarak hemen eklemeliyiz: Yaşadığınız yerde deprem riski varsa yatak çevresindeki duvarlara hiç bir şey asmamalısınız! Yatak altına konulan çekmeceler ya da kutular da pratik ve hesaplı bir çözüm olabilir.

- İkiz çocuklarınız için iki farklı odanız yoksa ranza çok iyi bir alternatif olabilir. Çocuklarınızın cinsiyetlerine göre mobilya seçebilir, sevdikleri renklere göre odayı iki farklı temada dekore edebilirsiniz.

- Bebek odalarında mobilya seçiminde ilk dikkat etmeniz gereken nokta bebeğin emniyeti. Karyola seçerken bebeğinizin düşmeyeceğinden emin olun. Bebeğin yaşı ilerledikçe yatağa dönüşen karyolaları seçmek sizi masraftan kurtarabilir.

İlham verici 50 çocuk ve bebek odasını görmek için tıklayın.

Pudra.com olarak, renkli, eğlenceli ve ilham verici 50 çocuk ve bebek odasını beğeninize sunuyoruz. Siz hangilerini beğendiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2