› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.11.2012

İlham verici 50 yemek odası

Yemek masaları evimizin en neşeli alanları... Uzun sohbetlerin yapıldığı, masadan kahkahaların yükseldiği ve tabii midelerin bayram ettiği yemek odalarının dekorasyonunda size ilham verecek 50 tasarımı seçtik.

"Ailenin tüm fertleri akşam yemeğinde yemek masasında toplanır". Bugün artık değerini çok daha iyi anladığımız bu söz bize ilham verdi. Hepimizin mutlulukla biraraya geldiği, güzel sohbetlerin yapıldığı, hayatın paylaşıldığı yemek odalarının en güzellerini seçip Pudra.com okurlarıyla paylaşmaya karar verdik.

Umarız Pinterest'ten seçtiğimizi 50 ilham veren yemek odası sizi, sevdiklerinizi aynı masa etrafında toplamak için harekete geçirir. "Ama önce odamı dekore etmem gerekiyor" derseniz bu 50 öneriden sizin ruhunuza uygun olanları seçip, evinize adapte etmeye başlayın.

Size ilham vereceğini düşündüğümüz birkaç öneriyi beğeninize sunalım:

- Rahatlık ve konfor yemek odasının olmazsa olmazı. Mobilyalarınızı seçerken buna özen gösterin. Alan darlığından şikayet ediyorsanız masanın içine giren sandalye tiplerini tercih edebilirsiniz.

- Bir duvarın tamamını boydan boya ayna ile kaplayarak yemek odanızda fark yaratabilirsiniz. Ya da düz beyaz bir masaya renkli sandalyeler eşlik edebilir.

- Yemek odanız salonunuz ile iç içeyse onları birbirinden ayırmak için halı kullanın. Halılar odayı iki bölmeye ayırabilir.

- Aydınlatma konusunda mekanınıza göre hareket edin. Küçük bir yemek odanız varsa fazla geniş olmayan, tavandan sarkan aydınlatmalar kullanın. Mekan büyüdükçe avize boyutunu da büyütebilirsiniz.

- Yemek odanızda farklılıklar yaratmak istiyorsanız, modern eşyalarla klasik detayları bir araya getirebilir veya sandalye minderlerinin kumaşlarıyla oynayabilirsiniz. Renkli alternatifler her zaman dekorasyonu hızla değiştirir.

- Yemek bölümünüz mutfağın da bir parçası olabilir. Böylesi çok daha sıcak ve samimi görünür. Üstelik bu tip yemek bölümleri "şefin masası" uygulaması yapmanız için de birebirdir.

- Yemeğe gelecek misafirlerinize, servis edeceğiniz yemeklere ve gecenin ruhuna göre değişen bir yemek odası tercih ediyorsanız masa ve sandalyeleri nötr renklerden seçip, detaylarla fark yaratın.

İlham verici 50 yemek odasını görmek için tıklayın
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2