› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.04.2017

Kendi sebze bahçenizi yaratın!

Apartmanda yaşarken de dalından sebze yemenin keyfine varabilirsiniz. Cem Botanik’ten Ayşe Şirin, balkonda sebze yetiştirmenin püf noktalarını anlattı.

Kendi sebze bahçenizi yaratın!
1/9
Tazecik domates, çıtır çıtır biber, mis kokulu salatalıklar; hem de dalından yeni kopmuş… Kulağa çok güzel geliyor ama bahçeniz olmadığı için bunun sadece bir hayal olduğunu mu düşünüyorsunuz? Oysa balkonunuza birkaç ufak eklemeyle kendi bahçenizi yaratabilirsiniz. Hatta organik bahçecilik yapabilir, bitki yetiştirmek için doğal ürünleri ve organik üretim tekniklerini kullanabilirsiniz.

Özellikle sebze yetiştiriciliği günümüzde çok popüler. Uygun fiyatlara alacağınız sebze fidelerini balkonunuzun dekorasyonuna uygun, muhtelif boyutlarda şık saksılara dikebilirsiniz. Sebzelerin çoğu mevsimlik olacaktır. Ancak farklı bitkilerle yıl boyunca küçük bahçenizi canlı tutmak ve verim almak mümkün. İsterseniz sadece domates ve biberle sınırlı kalmazsınız. Ama çok emek isteyen ürünlerin dekoratif olanlarını seçmeniz, bahçe görselliğini sağlamak adına faydalı olacaktır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2