› 
 › 
12.08.2020

Yaz sıcağında serin uyku sunan teknoloji: ViscoAir

ViscoAir teknolojisi, özellikle yaz günlerinde sıcaktan uykusu bölünen kişilerin derin ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamasına olanak sağlıyor.

Yapılan araştırmalar, rahatsız bir yatağın uyku kalitesine olan olumsuz etkisi gibi; yaz günlerinde sıcaktan kaynaklanan uyku bölünmelerinin de yaşam kalitesine olumsuz etkisini ortaya koyuyor. Bu kapsamda geliştirilen ViscoAir Blue yatak, içeriğinde yer alan granül jel tanecikleriyle kişiye gece boyunca serinlik hissi yaşatıyor. Özellikle yaz günlerinde sıcaktan uyku bölünmeleri sorunlarıyla karşılaşan kişilerin derin ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamasına olanak sağlıyor.

Açık hücreli ve geri dönüşümlü viscoelastik malzemeye sahip ViscoAir Blue Yatak, viscoelastik jel sünger ile üretim esnasında jel taneciklerin birleşmesi ile sıcak yaz günlerinde serinleme hissi oluşturarak deliksiz bir uyku deneyimi sunuyor. İşbir Yatak'ın ViscoAir teknolojisi aynı zamanda hava geçirgenliği sayesinde terlemeyi en aza indirgeyerek nem oluşumunu önlemeye de yardımcı oluyor.

Yatağınıza okaliptus ağaçlarından gelen serinlik

Viscoair yataklardaki okaliptus ağacı özünden elde edilen doğal lifler sayesinde uyku esnasında ferahlatıcı bir etki yaratıyor. Okaliptus, aynı zamanda en fazla esneme ve dayanıklılık kabiliyetine sahip liften oluşuyor.

Kaliteli uykunun bir diğer vazgeçilmezi: Doğru yastık seçimi

İyi ve kaliteli bir uyku için yatak tercihi kadar doğru yastık seçimi de oldukça önemli. İhtiyaca ve uyku pozisyonuna uygun yastık seçimi, kişinin uyku kalitesini doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra yatağa uygun yastık seçimi de uyku kalitesini arttıran özellikler arasında yer alıyor.
 
Viscoair yastık

Geliştirilen yeni nesil granül jelli viscoair yastıklar, jel taneciklerinin vicoelastik süngerle birleştirilmesi ile kesintisiz ve kaliteli bir uyku için en uygun deneyimi sunuyor. Aynı zamanda üretildiği teknoloji sayesinde hava geçirgenliği sağlayarak terlemeyi en aza indiriyor. Sağladığı serinlik sayesinde nem oluşumunu önlemeye yardımcı olarak sağlıklı bir uykuya da yardımcı
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2