› 
 › 
20.07.2020

Şimdi bahçeler ve balkonlar daha konforlu

Pandemi sonrası hem tatil hem de sosyalleşme ihtiyacı insaları yazlık evlerine ve memleketlerine yöneltti. Bahçeler de bu sayede yeniden hayat buldu...

Pandemi sürecinde evlerde dört duvar arasında geçen aylar sonunda, hem yaz tatilinin gelmesi hem de insanların artık zaruri hale gelen sosyalleşme ihtiyacı ile yazlık evler, memleketler tekrar eski değerine kavuştu, bahçeler bu sayede yeniden hayat buldu. Siz de açık alanları çok daha şık hale getiren ve fonksiyonel olan bahçe dekorasyon ürünleri sayesinde sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz zamanları çok daha unutulmaz hale getirebilirsiniz. 
 
Şezlong

Teraslar, havuzlu yazlık evler ve mekanlara yönelik tasarlanan bahçe mobilyaları, özel file kumaştan üretilmiş şezlonglar, gizli tekerleği sayesinde kolay taşınabilir özelliğiyle her alana uygun kullanım kolaylığı sunan bahçe mobilyaları, 2020 bahçe dekorasyonunun olmazsa olmazları arasında. Biz de Siesta Mobilya'dan dikkatimizi çeken parçaları sizler için bir araya getirdik.
Lounge set - siesta

Yumuşak dokusu, demonte fonksiyonel özelliği ile en çok tercih edilen ürünler arasında olan lounge takımlar, farklı renk seçeneklerinde, dayanıklı yapısı ile bu yaz da bahçe ve evlerin vazgeçilmezi.
 
Katlanır sandalye

Küçük alanlara uygun çözüm önerileri de sunan katlanır sandalyeler, sağlam, kullanımı kolay ve olumsuz hava koşullarına dayanıklı tasarım özellikleriyle öne çıkıyor.
 
Hawaii salıncak siyah beyaz

Salıncaklar özellikle veranda ve bahçeler için tercih edilecek en uygun mobilyalar arasında yer alıyor. Siesta Mobilya'nın öodern ve kullanışlı salıncak tasarımı ile dinlenme köşeleri ve büyük alanlara uygun çözümler sunuyor.

Salıncak keyfiSevdiklerinizle keyifli sohbetlerin yanı sıra kitap okuma ve dinlenme saatlerinize eşlik edecek salıncaklar, farklı renklerde, konforlu yapısı ve suya dayanıklı minderleri ile tercih edilebilir.

Plastik bahçe mobilyası seçerken nelere dikkat etmelisiniz?
Antibakteriyel özelliğiyle kir tutmayan, tozdan ve olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen UV katkılı içeriklerle üretilmiş mobilyalara yönelebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2