› 
 › 
02.04.2021

Yeni ev kozmetiği markası: Aurellia Geneve

Yeni ev kozmetiği markası Aurelia Geneve koleksiyonu ile yepyeni mum, oda spreyi ve oda kokularına merhaba diyoruz.

Yaşam alanlarına sofistike dokunuşlar katmak amacıyla hayata geçirilen ev kozmetiği markası Aurelia Geneve; mum, oda spreyi ve oda kokusundan oluşan yeni koleksiyonuyla eşsiz kokuların hakim olduğu destinasyonlara götürüyor.
 
Aurelia Geneve, ikonik şehirlerden ve bölgelerden aldığı ilhamla koleksiyonuna hayat veriyor. Modern yaşam alanlarına şık tasarımı ve benzersiz kokularıyla eşlik eden Aurelia Geneve koleksiyonu 7 destinasyonu hatırlatan 7 kokudan oluşuyor.
 
Yeni ev kozmetiği markası: Aurellia Geneve
 
AMBIANCE DE BORDEAUX – Vanilya Orkide
Fransa’nın küçük, tatlı ve güzel kentinin ilhamıyla tasarlanan Ambiance de Bordeaux sizi Bordeaux’a doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Filmlere ve şiirlere konu olan bu tarihi şehri yansıtan büyüleyici koku, vanilyanın tatlı ve sempatik, orkidenin ise sofistike kokusunun birleşimiyle evinizi canlılık katıyor.

AMBIANCE DE BELAIR – Amber
Beverly Hills’in en gözde bölgesi Bel Air’in klas havasından ilham alarak tasarlanan Ambiance De Belair serisinin Amber Noir kokusu büyüleyici bir atmosfere davet ediyor. Ambiance De Belair, sizi evinizde otururken bir anda yıldızların dünyasında uzun ve keyifli bir gezintiye çıkaracak.  Amberin o keskin ve sarsıcı çekiciliği mumunuzu yakar yakmaz sizi etkisi altına alacak.

ATMOSFERA DI COMO -Sandal Ağacı
Alp Dağları’nın eteklerinde Como Gölü’nün kokusunu betimleyen Atmosfera Di Como, adeta evinizin baş köşesinde yerini alacak. Sandal ağacının o mistik ve maskülen kokusuyla kendinizi zaman tünelinde yolculuğa çıkarın.

ATMOSFERA DI CAPRI –Nar ve Narenciye
Büyüleyici koyları, doğası ve limon ağaçlarının kokusu ile İtalya’nın baş döndüren destinasyonlarından Capri’nin ilhamıyla tasarlanan Atmosfera Di Capri’nin sizi büyülemesine izin verin. Capri’nin gerçekliğini, ruhunu ve bahçelerden yükselen limon kokularını doyasıya yaşamak için Atmosfera Di Capri’yi keşfedin ve narenciyenin ferhalatan kokusunu içinize çekin.

AMBIANCE DE ST BARTHS –Yasemin ve Gardenya
Karayipler’in rüya adası St Barths’ın turkuvaz suları ve bembeyaz kumsalları ilhamıyla hayat bulan Ambiance de St Barths serisi,  el değmemiş doğa ve sonsuz mavinin füzyonunu içinde barındırıyor. Zevkin, lüksün ve rafine bir tatilin kokusunu yansıtan Ambiance de St Barths, beyaz yasemin ve gardenya çiçeklerinin harmonisiyle evinize St. Barths ruhunu getiriyor. 

ATMOSFERA DI VALGARDENA –Kaşmir & Pamuk
Kuzey İtalya’nın unutulmaz vadisi Val Gardena’dan ilham alan Atmosfera Di Valgardena serisi, sizi soğuk bir kış günü şömine başında çıtır çıtır yanan odun seslerinin eşliğinde sıcak şarabınızı yudumladığınız anlara götürüyor. Kaşmirin sıcak ve sarmalayan o ihtişamlı kokusuyla yolculuğa hazır olun.

AMBIANCE OF LANGKAWI -Ylang Ylang & Sakura
Malezya’nın en huzurlu ve aşk dolu Langkawi Ada’sının ilhamıyla tasarlanan Ambiance Of Langkawi, tropikal bir ada, uçsuz bucaksız bir sahil ve benzersiz bir doğanın kokusunu yansıtıyor. İçeriğindeki Ylang Ylang ve Sakura çiçeklerinin yenileyici kokusuyla kendinizi huzurun kollarına teslim edin.

Fiyatlar | Mum: 109 TL | Oda Spreyi: 129 TL | Oda Parfümü: 149 TL | Difüzör: 139 TL
Ürünlerin tümüne majyajtrendi.com adresinden ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2