26.05.2016

İzmir'de 48 saatlik Uyku Festivali yapılacak

İzmir'in Buca ilçesi sıra dışı bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor: Teknolojik Uyku Festivali. Festivalin detayları Pudra.com'da

Uyku severler, teknolojiden uzak bir 48 saat geçirmek isteyenler, doğayı özleyenler işte bu festival size göre! İzmir'in Buca ilçesinde 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde 48 saat sürecek ''Uyku Festivali'' düzenlenecek. Festivalin amacı katılımcıları 48 saat boyunca teknolojik aletlerden uzak tutmak. Çadırlarda konaklayacak katılımcılar, telefon, bilgisayar ve tablet gibi iletişim araçlarını festival alanına sokamayacak. Bunları kullandığı tespit edilenler, kamp alanından çıkarılacak. (4-5 Haziran tarihlerinde İstanbul'da olacaklar için de Organik Yaşam Festivali'ni öneriyoruz!)

İzmir'de 48 saatlik Uyku Festivali yapılacak

Buca Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre 4-5 Haziran'da gerçekleşecek festivalin amacı katılımcıları 2 gün boyunca teknolojiden uzak tutmak. Festival henüz adı bilinmeyen bir radyo işbirliğiyle Buca Kaynaklar Mahallesi yakınlarındaki kamp alanında düzenlenecek. Katılımcılar, festivalde, kitap okuyup, müzik dinleyip, turnuvalara katılabilecek ayrıca özel hazırlanan yemeklerden yiyerek, reçel yapımını öğrenebilecek. Yani tam anlamıyla sosyal medyadan uzak eski zamanlardaki gibi bir eğlence olacak. Konaklama için herhangi ücret alınmayacak. Ancak festivale katılım sınırlı sayıda olacağı için önceden başvuru yapmak gerekiyor. Başvurular 27 Mayıs'a kadar etkinliğin web sitesinden yapılacak. Festival alanına girişler 3 Haziran saat 18:00'de başlayacak ve 4 Haziran 09:00'da sona erecek. 18 yaşından küçük katılımcılar ise festivale aileleriyle birlikte katılabilecek. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir!
11 Haziran 2016 tarihinde düzenlenecek Global Wellness Day, ruh ve beden sağlığı ile ilgili alternatif yöntemleri keşfetmenizi sağlayacak.

Cappadox Festivali 16-18 Mayıs 2015'ta Kapadokya'da
Kapadokya'da ilk kez düzenlenecek Cappadox Festivali'nin programı açıklandı. Pozitif Live'in yeni festivali Cappadox'ta çağdaş sanat, gastronomi, müzik, doğa ve müzik ana temalarında etkinlikler düzenlenecek.

​İyi bir uyku için 10 öneri
Yoğun ve stresli hayat yaşayanlar arasında özellikle uyku sorunları çok yaygın. Ancak iyi ve rahat bir uykuyla hayat kalitesi artırılabilir. 

​Adalar'a giden 10 kişiden 8'i tırtıl alerjisine yakalanıyor
Adalar'a gitmeyi düşünüyorsanız dikkat! Çünkü Adalar'da bugünlerde tırtıl var. Peki bu tırtıl ne yapıyor? Çam ağaçlarının altında piknik yapanlarda, 4 hafta sürecek alerjiye neden oluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER