Pudra.com 27.02.2013

Nisanda iki festival birden

Kişisel gelişimle ilgilenenleri nisanda iki önemli etkinlik bekliyor: Beyinden Bilince Yolculuk Festivali ve Naturel Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali.

Beyinden Bilince Yolculuk Festivali ile Naturel Beden Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, bu yıl eşzamanlı olarak 19-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi’nde gerçekleşecek.

Nisanda iki festival birden

Her iki festivalin odak noktasında insan sağlığı vardır. Düzenlenen paneller, seminerler, atölye çalışmaları ve etkinlikler yoluyla, beden-zihin-ruh dengesine dayalı holistik sağlık anlayışının bilimsel, akılcı ve anlaşılır bir şekilde işlenmesi ve bu doğrultuda bilinçli tüketim alışkanlıklarının toplumda yerleşmesi hedefleniyor.

Üçüncü kez gerçekleştirilecek Beyinden Bilince Yolculuk’ta beyni tanımak, zihnin işleyişini ve bilincin doğasını anlamak amacıyla nöroloji, psikiatri, tıp, psikoloji, biokimya, fizik gibi çeşitli bilim dallarından, davranış bilimleri ve kişisel gelişim alanından uzmanlar konuşmaları ile rehberlik yapacak.

Beyin, bilinç, biofeedback, manyetik alan, biorezonans, davranış bilimleri, kişisel gelişim, eğitim ve danışmanlık, kitap yayınları, algılama, hafıza, hızlı okuma, zeka, öğrenme, meditasyon, yaratıcılık gibi alanlarda faaliyet gösteren kişi ve kuruluşları, hizmet tanıtımı ve ürün satışı yapmak üzere bu etkinlikte yer almaya davet ediliyor.

14. yılına giren Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali ise, tüm dünyada yükselen değer olan doğal sağlık ve tamamlayıcı tıp yöntemleri, ekolojik yaşam bilinci, organik gıdalar ve sağlıklı beslenme, şifalı bitkiler, kişisel gelişim, sağlık turizmi, doğa sporları, vakıflar, dernekler, ilgili yayınlar ile günlük yaşamımıza yansıyan doğal ürün ve hizmetlerin tanıtılmasına olanak sağlıyor.

Tarih: 19-20-21 Nisan 2013
Yer: Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi
Ziyaret saatleri: 10.30-19.30

Detaylı bilgi için: Festivaistanbul.com - Webnaturel.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER