Pudra.com 18.08.2015

Organik Yaşam Festivali 5 Eylül'de başlıyor!

Organik Yaşam Festivali, 5-6 Eylül 2015 tarihinde Maçka Demokrasi Parkı'na bütün organik yaşam tutkunlarını bekliyor.

Katkı maddeli besinler, parabenli cilt bakım ürünleri, kimyasal temizleyiciler sağlımızı her gün tehdit ederken, sağlıklı yaşam için organik ürünlere yönelme bilinci giderek artıyor. Daha sağlıklı ve kaliteli bir hayat, doğayla iç içe olmaktan geçiyor artık.

Organik Yaşam Festivali 5 Eylül'de başlıyor!

Bu bilinçteki organik yaşam tutkunları için harika bir haberimiz var. Organik Yaşam Festivali, bu yıl 5-6 Eylül 2015 tarihinde Maçka Demokrasi Parkı'nda gerçekleşecek. Festivalde; organik yaşamla ilgili sorularınıza konunun hakimlerinden cevaplar alabilir, workshop'lara ve yarışmalara katılabilir, organik cilt bakımı hakkında ipuçları öğrenebilirsiniz. Organik Yaşam Festivali'nde, çocuklara özel olarak düzenlenen etkinlikler sayesinde çocuklar hem eğlenip hem de organik yaşam hakkında bilinçlenme şansına sahip olacak. İki gün boyunca sadece organikle ilgili değil, aynı zamanda organiğin desteklediği sürdürülebilir ve çevre dostu uygulamalarla ilgili de etkinlikler yapılacak. Organik yaşam tutkunları bu festivali kaçırmamalı.

Organik Yaşam Festivali
Tarih: 5-6 Eylül 2016
Yer: Maçka Demokrasi Parkı

Konuyla ilgili diğer yazılarımız 

Nasıl daha ekolojik yaşarsınız?
Çöplerimizin miktarı düşürüldüğünde çevremize ve sağlığımıza katkılarda bulunabiliriz. Çöplerimizi azaltma yolumuz ise çöplerimizi geri döndürmektir. Evde geri dönüşüm yolları Pudra.com'da.

​En sevdiğimiz organik güzellik markaları
Organik, ekolojik ya da bio olarak adlandırdığımız güzellik ürünleri her geçen gün artıyor. Organik güzellik markalarıyla hem güzelleşmek hem de doğa dostu bir yaşam sürmek mümkün. En sevdiğimiz organik güzellik markalarını sizler için bir araya getirdik.

Organik besinlerle ilgili bilmeniz gerekenler
Organik yiyecek nedir? Bir besinin organik olduğu nasıl anlaşılır? Gerçek organik ürünler nasıl ayırt edilir? Neden organik yiyecekler yemeliyiz? Yanıtları pudra.com'da...

​İstanbul Coffee Festival 22 Ekim'de başlıyor
İstanbul Coffee Festival 2015, 22 Ekim'de tarihi Haydarpaşa Garı'nda gerçekleşecek. Kahve severlerin merakla beklediği etkinliğin detayları Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER