› 
 › 
02.10.2019

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne anlamlı destek

Koton, Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle oluşturduğu Love Koleksiyonu'nda elde edileceği gelirle 10 bin hayvana destek olmayı amaçlıyor.

Koton, Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle oluşturduğu Love Koleksiyonu ile sokak hayvanlarına mama, tedavi ve barınma desteği için kaynak sağlamayı amaçlıyor. Bu sene elde edilen gelir ile 10.000 hayvana göz kulak olunması hedefleniyor.

Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle oluşturduğu Love Koleksiyonu ile sokak hayvanlarına mama, tedavi ve barınma desteği için kaynak sağlamayı amaçlayan Koton, koleksiyon kapsamında özel tasarım tişörtler ve sweatshirtler ile evcil hayvanlar ve sahipleri için bir örnek şekilde hazırlanan tasarımları hayvan severlerin beğenisine sunuyor.
 
All you need is love

Koton Love Koleksiyonu ünlü oyuncu ve ressam Zerrin Tekindor ile ünlü dövme sanatçısı Eva Karabudak tarafından özel olarak yapılan çizimlerin yer aldığı tişört tasarımlarıyla zenginleşiyor.

Zerrin Tekindor’un çizimi, kendi köpeği ve bir sokak köpeğinin ünlü oyun yazarı Shakespeare ile harmanlanarak tasvir edildiği bir görünümden oluşuyor. Çizgileri ve tekniğiyle dikkat çeken dövme sanatçısı Eva Karabudak ise insan ve hayvanın bir masal kitabından fırlamış gibi mutlulukla yaşadığı, hayallerindeki dünyayı betimleyen iddialı çizimiyle koleksiyonda yer alıyor.

En iyi arkadaşlara özel...

Sezonun trendi hayvan figür ve desenleri bulunan koleksiyonda kadın, erkek ve çocuk kategorilerinin yanında, en iyi dostlarımız olan hayvanlara özel tasarımlar da yer alıyor. 2019/20 Sonbahar-Kış Koton Love Koleksiyonu’nun sezondaki sürprizi, evcil hayvanlar ve sahipleri için bir örnek şekilde hazırlanan “My Best Friend” tasarımları...

Koleksiyona dair detayları foto galerimizden görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2