› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2015

Dünyada her renkte insan var!

Fotoğrafçı Angelica Dass'in Humanae projesi, farklı ten renginden insanları bir araya getiriyor. Bu ilginç projenin detayları Pudra.com'da.

Brezilyalı fotoğrafçı Angelica Dass, Humanae isimli projesi için dünyanın farklı yerlerinden farklı ten renginden insanları bir araya getiriyor. Projeyi oluşturmak için fotoğraflanacak her yüzün ten rengi, Pantone renk kataloğundaki tonlarla eşleştiriyor ve portre fotoğrafın arka planı bu renge boyanıyor. Sanatçının hedefi dünya üzerindeki her cilt tonunu kaydedebilmek.

Angelica Dass'ın Humanae projesi için çektiği portre fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın.

Humanae projesi ile amaçlanan, renklerimizin devamlılığını yansıtıp farklılıktan çok eşitlik yarattığına dikkat çekmek. Angelica Dass, bunun kendi kodlarımızı kırmak için yarattığı bir oyun olduğunu söylüyor. Sanatçının hedefi uyruk, ekonomik statü, cinsiyet, güzellik standartları ya da yaş gibi faktörlerden bağımsız olarak bir köprü yaratmak.

Dünyada her renkte insan var!

Sosyal medya platformları aracılığıyla Humanae projesinden haberdar olup kendi istekleriyle projede yer almaya karar veren gönüllüler, Madrid, Barselona, Rio de Janeiro, Chicago ve Paris gibi şehirlerde fotoğraflanıyor. Siz de bu projeye renk katmak ister misiniz? humanae.project@gmail.com mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2