› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.05.2015

Başarım Sensin Derneği Yılsonu Balosu

Başarım Sensin Derneği'nin yılsonu balosu Shangri La Bosphorus Hotel'de gerçekleşti. Davete Erken Petakkaya, Özge Ulusoy, Feryal Gülman, İdil Fırat gibi birçok isim katıldı.

Başarılı ama maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan öğrencilere eğitim hayatlarında destek vermek amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği'nin yılsonu balosu Shangri La Bosphorus Hotel'de dernek başkanı Şule Argüder'in evsahipliğinde gerçekleşti. Baloya yönetim kurulu eksiksiz katılım gösterirken cemiyet hayatından da seçkin 350 davetli derneğe destek amacıyla katıldılar.

Başarım Sensin Derneği'nin balosuna katılanları görmek için galerimize tıklayın.

Ece Vahapoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği gecede Uğur Batur'un gerçekleştirdiği müzayedenin ardından tüm futbolcular tarafından imzalanmış milli takım formaları ve topu açık arttırma ile satışa çıkartıldı.

Toplanan bağış ve gelirlerin bir kısmı "Soma Spor Sosyal Tesisleri Gündüz Yaşam Odası"na aktarılırken diğer kısmı ise derneğin gönül çatısı altındaki Boğaziçi, Galatasaray ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin eğitim fonuna bağışlandı. Bu özel davetin finalinde sahneye çıkan Serdar Ortaç eski ve yeni şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2