› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.08.2016

Yıldızı parlayan yakışıklı: Burak Deniz

Ekranın en beğenilen genç yüzlerinden Burak Deniz'i yakından tanımaya ne dersiniz? Detaylar Pudra.com'da...

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrol oynayan, genç ve karizmatik Burak Deniz, özellikle genç kızların radarında. Gelin onu daha yakından tanıyalım.

İlk defa 2011 yılında oynadığı "Kolej Günlüğü" dizisiyle hayatımıza giren Burak Deniz, daha sonra "Sultan", "Kaçak", "Medcezir", "Gecenin Kraliçesi" ve "Tatlı Küçük Yalancılar" olmak üzere birçok projede yer aldı. Şimdi ise "Aşk Laftan Anlamaz"ın yakışıklı patronu Murat Sarsılmaz karakterine hayat veriyor. Burada rol arkadaşı Hande Erçel ile yakaladığı uyum ise neredeyse kusursuz. 

#AşkLaftanAnlamaz

Aşk Laftan Anlamaz (@asklaftananlamaz) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Yaptığı röportajlardan birinde küçükken hep ekranın diğer tarafında olmak istediğini söyleyen Burak Deniz, üniversitede sanat tarihi eğitimi almış. Yeşilçam'ın jönü Kadir İnanır'a benzetilen genç oyuncu her fırsatta bundan gurur duyduğunu belirtiyor.
 

Burak Deniz'in fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın.


Aşk hayatında ise aradığı mutluluğu bulmuş görünüyor. "Tatlı Küçük Yalancılar"ın setinde tanıştığı rol arkadaşı Büşra Develi'yle bir yıldır beraberlikleri sürüyor. Genç çift sık sık sosyal medya hesaplarında birlikte çekildikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor.

😍🏤🗺

Burak Deniz (@_burakdeniz) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Araba gelmeden in de gidelim.

Burak Deniz (@_burakdeniz) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

ko


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
​Dizilerin en yakışıklı erkek oyuncuları
Ekranda onları görünce hayran kalmamak elde değil... Pudra.com editörleri olarak dizilerden beğendiğimiz yakışıklı oyuncuları bir araya getirdik.

Dizilerin en güzel genç kadın oyuncuları
Severek takip ettiğimiz dizilerdeki en beğendiğimiz genç kadın oyuncuları Pudra.com editörleri olarak bir araya getirdik.

Sosyal medyanın en yakışıklı erkekleri
Instagram hesaplarıyla binlerce kişi tarafından takip edilen, beğenilen ve fotoğraflarıyla kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın yakışıklılarını derledik. Takip etmek serbest!

Ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları
Ünlü yıldızların Instagram hesaplarını severek takip ediyoruz. Peki ya ünlülerin Instagram'da yaptıkları ilk paylaşımları merak ediyor musunuz? Serenay Sarıkaya'dan Cara Delevingne'e ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2