› 
 › 
31.03.2020

Calzedonia çorap değil, maske ve önlük üretecek

Risk altındaki tüm bölgelerdeki fabrikalarını geçici olarak kapatan Calzedonia Group, fabrikalarını ve iş kaynaklarını derneklerin hizmetine sundu.

İtalyan tekstil devi, fabrikalarının bir kısmını maske ve önlük üretimine çevirdi. Calzedonia Group Başkanı Sandro Veronesi bunun müşterileri ve çalışanları için bir iyi niyet göstergesi olduğunu belirtti.
 
Risk altında olan tüm bölgelerdeki ve özellikle İtalya’daki tüm mağazalarını geçici olarak kapatma kararı alan şirket, bu defa şirketin elindeki işletmelerin bir çoğunu maske ve önlüğe çevirme karar aldı.

Calzedonia Group’un başkanı Sandro Veronesi İtalya’nın Avio ve Gissi bölgeleri ve Hırvatistan’daki işletmeleri kullanacak olan Veronalı grup, bu dönüşüm için yeni makineler de satın aldığını belirtti.

Yarı otomatik bir üretim ve dikiş makinelerinin kullanımı sayesinde Calzedonia Group’a ait işletme ve fabrikalarda maske ve önlük üretilecek. Calzedonia Group, bu şekilde 10.000 adet maske üretebilecek ve ileriki dönemlerde de bu rakamı yükseltmeyi öngörüyor.

Üretimin ilk teslimatları Verona Hastanesi ve Verona Belediyesine 23 Mart tarihinde yapıldı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2