› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.01.2015

David Beckham erkeklerin gardıroplarına el atıyor

David Beckham, H&M 2015 İlkabahar Koleksiyonu'ndan en sevdiği parçaları seçerek, "Modern Essentials selected by David Beckham" adlı koleksiyonunu oluşturuyor.

Modern Essentials selected by David Beckham koleksiyonu

H&M ile bir süredir "David Beckham Bodywear" adı altında işbirliği yürüten David Beckham, anlaşmalarını bir adım öteye taşımaya hazırlanıyor. H&M 2015 İlkbahar koleksiyonundan favori parçalarını seçip "Modern Essentials selected by David Beckham" adlı koleksiyonunu oluşturacak yakışıklı futbolcu, dünyanın her yerindeki erkeklerle stilini yansıtan parçaları paylaşacak.

Modern Essentials selected by David Beckham koleksiyonundaki parçaların her biri, 2015 ilkbaharı için yeni kumaşlar, renkler ve kesimler sunuyor. Bu koleksiyonla adeta klasik erkek giysileri güncelliyor. Temel parçalar arasında keten ve kot ceketler, kabanlar, polo tişörtler ve poplin gömlekler yer alıyor.

Modern Essentials selected by David Beckham koleksiyonu, ünlü film yönetmeni Marc Forster tarafından çekilen bir kampanya filmiyle tanıtılacak. David Beckham, H&M için yeni bir Bodywear ilkbahar koleksiyonu da oluşturdu. Her iki koleksiyon da 5 Mart’ta dünya çapında H&M mağazalarında satışa sunulacak.

Kampanyanın videosunu izlemek için tıklayın.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2