› 
 › 
19.09.2018

Deren Talu adL ve Cengiz Abazoğlu için kamera karşısında

adL+Cengiz Abazoğlu'nun 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyon tanıtım çekimi starı Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu oldu.

Deren Talu, Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da 24 Eylül’de defilesi gerçekleşecek adL+Cengiz Abazoğlu 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyonu için yine aynı otelde Lara Sayılgan’ın objektifine poz verdi.

Deren Talu, adL ve Cengiz Abazoğlu için kamera karşısında

Deren Talu, ‘‘Gülerek eğlenerek sonuçlarından memnun kaldığımız bir çekim ortamı oldu. Bütün koleksiyon benim tarzıma çok uygun, hepsini çok beğendim. Pozitif enerjisi hiç bitmeyen Cengiz Abazoğlu ve adL ekibine çok keyifli bir çekim günü yaşattıkları için teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Cengiz Abazoğlu ‘‘Deren’i çok beğeniyorum ve bu yeni koleksiyonda tam hayal ettiğim görüntüye sahip. Giysilerimin onun üzerinde çok büyük etki yaratacağını düşündüm. 24 Eylül’de Türk izleyicisini büyük bir şov ve sürprizler bekliyor. Çok heyecanlıyız’’ dedi.

Deren Talu & adL + Cengiz Abazoğlu
Her sezon adL için hazırladığı koleksiyonlar ile büyük ilgi gören Cengiz Abazoğlu yeni sezonda 115 parçalık 2018-19 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla geçmişi yeniden yorumluyor. Yaptığı zaman yolculuğundaki dönemin kadınlardan ilham alan ünlü ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu, adL ekibiyle bir takım ruhu yakaladıklarını dile getirerek 14. sezonda da markayla işbirliğini sürdürüyor.

İlgili haberlerimiz:

​Jennifer Lopez Cengiz Abazoğlu'nun tasarımı ile sahnede
Jennifer Lopez, "One Voice: Somos" adlı yardım konserine Cengiz Abazoğlu imzalı kostüm ile çıktı.

​Ünlülerden TOÇEV'e destek
adL ve Cengiz Abazoğlu'nun bir araya geldiği; Bade İşcil, Deniz Akkaya, Merve Boluğur, Pınar Tezcan gibi birçok ünlü isimlerin destek verdiği “Farkında mısınız? Dokunuyoruz!” kampanyası ile TOÇEV'e destek olunacak.

​IFW'de bir ilk: adl&Cengiz Abazoğlu koleksiyonu
7- 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Fashion Week’te ilk kez moda severlerin karşısına çıkacak olan “adL&Cengiz Abazoğlu” koleksiyonunun hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER