› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.02.2012

Düğün fotoğrafçılığı sohbetimize bekliyoruz

Düğün fotoğrafçısı Beyhan Akkoyun Radyo 24’teki (91.6) Pudra Kadınları programımızda bugün konuğumuz olacak. Düğün fotoğrafçılığıyla ilgili merak edilen her şeyi konuşacağız.

Her çarşamba saat 12.00-13.30 saatleri arasında, 91.6 frekansından yayın yapan Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz, düğün belgesel fotoğrafçısı Beyhan Akkoyun.(www.beyhanakkoyun.com)

Düğün fotoğrafçılığı sohbetimize bekliyoruz
Fotoğraf: Beyhan Akkoyun

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nden mezun olan ve düğün fotoğrafçılığı alanında tanınan bir isim haline gelen Akkoyun ile son on yıldır yaygınlaşan bir çekim türü olan düğün belgesel fotoğrafçılığını enine boyuna konuşacağız.

Düğün fotoğrafı nasıl çekilir? Nelere dikkat edilir? Başlarken gelin ve damatla birlikte nasıl bir konsept belirlenir? Çekim sonrası aşamada neler yapılır? Düğün fotoğrafı kaç liraya mal olur? Düğünden ne kadar zaman önce fotoğrafçıyla anlaşmak gerekir? Ve daha pek çok soru…

Tüm bu soruların yanıtlarını Beyhan Akkoyun’dan dinlemek için saat 12.00’de radyonuzun frekansını 91.6'ya getirmeyi unutmayın! Radyo 24’ü www.radyo24.com.tr adresinden de dinleyebilirsiniz.

Sohbetimize katılmak, Beyhan Akkoyun’a sorularınızı iletmek için Pudra.com’un Facebook ve Twitter sayfalarını kullanabilir ya da 0212 274 10 52-57 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

Beyhan Akkoyun’un çektiği Burcu Kara ve Buğra Gülsoy’un nişan fotoğraflarını görmek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER