› 
 › 
13.11.2014

GQ Men of the Year 2014 Ödülleri sahiplerini buldu

2014 GQ Men Of the Year ödülleri sahiplerini buldu. Birçok ünlünün katıldığı tören Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Dünyadaki diğer tüm GQ edisyonlarının 19 yıldır sürdürdüğü Men of the Year ödülleri töreni bir kez daha İstanbul’da gerçekleşti. GQ 2014 Men of the Year ödül töreninde her biri kendi alanında başarılı, yılın en dikkat çeken işlerine imza atmış erkeklerini ve yılın kadınını seçti.

Geceye katılan ünlüleri ve renkli fotoğrafları görmek için 2014 GQ Men of the Year Ödül Töreni galerimize tıklayın.


GQ Men of the Year 2014 Ödülleri'ni kazananlar
Yılın Adamı: Halit Ergenç
Muhteşem Yüzyıl dizisindeki başarılı oyunculuğu ile gönüllerde taht kuran Halit Ergenç, yılın adamı ödülüne layık görüldü.

Yılın Kadını: Serenay Sarıkaya
Med Cezir dizisinde Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, 22 yaşında olmasına rağmen elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiriyor. Güzelliği ile dikkat çeken Serenay, yılın kadını oldu.

Yılın Yükselen Yıldızı: Kerem Bürsin
Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Kerem Bürsin, GQ’nun yılın yükselen yıldızı ödülünü alarak önünün ne kadar açık olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

gq men of the year 2014 yilin adamlari odul toreni kazananlar

Yılın Sporcusu: Arda Turan
Atletico Madrid’in başarılı oyuncusu, özel hayatı ve futboldaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Arda Turan, çalışmalarının ödülünü yılın sporcusu ünvanını kazanarak alıyor.

Yılın Uluslararası Starı: Nikolaj Coster-Waldau
Game of Thrones’ta canlandırdığı Jamie Lannister karakteri ile hepimizin hayatına giriş yapan Nikolaj Coster-Waldau, yılın uluslararası starı ödülüne layık görülen isim oldu.

Yılın Müzisyeni: Ozan Çolakoğlu
Uzun yıllardır müzik dünyasında imza attığı başarılı işler ve yaptığı aranjeler ile doldurulmaz bir yere sahip olan Ozan Çolakoğlu yılın müzisyeni ödülüne layık görüldü.

Yılın Şefi: Civan Er
Geçen yıl açtığı mekanı Yeni Lokanta ile adını duyuran ve kısa zamanda müdavimler edinen Civan Er GQ’dan yılın şefi ödülünü alan isim oldu.

Yılın Stil Sahibi Erkeği: Murat Süter
Bir online alışveriş sitesinin kreatif direktörü olan Murat Süter, özgüvenli stili, abartıdan uzak tarzı ve sade şıklığı ile dikkat çeken bir isim. Tüm bu özellikleri Süter’e yılın stil sahibi erkeği ödülünü kazandırdı.

Yılın Yazarı: Hamdi Koç
Son olarak 2013’te çıkardığı ‘Çıplak ve Yalnız’ kitabı birçok ödül alan yazar Hamdi Koç, yılın yazarı ödülünü aldı.

Yılın Yapımcısı: Türker İnanoğlu
Türker İnanoğlu, Türk sinemasına çok emek vermiş isimlerden biri. Aşık olduğu filmcilik sektöründen aldığı ilk ödül değil elbette ama GQ onu yılın yapımcısı olarak seçti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2