› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.05.2012

Seda Kaya Güler ile kadınlara, aşka ve sekse dair...

Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz gazeteci-yazar Seda Kaya Güler. Kadınlara, aşka ve sekse dair konuşacağız. Sohbetimize bekleriz!

Her çarşamba, 12.00-13.30 saatleri arasında, 91.6 frekansından yayın yapan Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz, Yeni Asır köşe yazarı, Rengarenkkirmizi.com'un sahibi, gazeteci Seda Kaya Güler.

Seda Kaya Güler ile kadınlara, aşka ve sekse dair...

Epsilon Yayınevi'nden çıkan yeni kitabı Kıpkırmızı'da, evlenmiş, boşanmış, hem aşkı hem de cinselliği arayan kadın kahraman üzerinden aslında tüm kadınların hikayesini anlatan Seda Kaya Güler'le kadınların aşk ve seks hayatını, karşılaştığımız baskıları, bunları nasıl aşabileceğimizi konuşacağız bugün.

Gündemdeki kürtaj ve sezaryen meselelerini de içeren, kadın bedeni üzerine kimlerin söz hakkı olduğu, kimlerin söz hakkı olması gerektiği, bu konuya nereden yaklaşılması gerektiğini tartışacağız.

Kadınlara, aşka ve sekse dair her şeyi konuşacağımız sohbetimizi dinlemek için saat 12.00’de radyonuzun frekansını 91.6'ya getirmeyi unutmayın! Radyo 24’ü Radyo24.com.tr adresinden de dinleyebilirsiniz.

Sohbetimize katılmak, Seda Kaya Güler'e sorularınızı iletmek için Pudra.com’un Facebook ve Twitter sayfalarını kullanabilir ya da 0212 274 10 52-57 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER