› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.01.2016

Son yılların en popüler gelinleri

Düğününüze az bir zaman kaldıysa ya da beyaz atlı prensinizin heyecanla evlenme teklifi etmesini bekliyorsanız bu gelinler ilham kaynağınız olabilir.

Genç kızların en büyük hayallerinden biri sevdiği erkekle, rüya gibi bir düğünle, yıllarca hayalini kurduğu gelinliği giyerek evlenmek. Ama iş ciddiye binip gelinlik seçmeye gelince kararsızlıktan durum bir anda kabusa dönüşebilir. İşte biz de bu yüzden son dönemde evlenen ünlü gelinleri sizler için bir araya getirdik.

Bir yanda Nicky Hilton, Olivia Palermo, Angelina Jolie öte yanda ise Beren Saat, Neslişah Alkoçlar ve diğerleri... Hepsinin ortak noktası son iki yılda evlenenler listesinde olmaları. Kimisi Malibu sahilinde evlenirken kimisi ise Almanya’da doğup büyüdüğü kasabada evet demeyi tercih etti. Gelinlikler ise tahmin edersiniz ki düğünün en çok konuşulan detayıydı. Düğününüze az bir zaman kaldıysa ya da beyaz atlı prensinizin heyecanla evlenme teklifi etmesini bekliyorsanız, bu gelinler ilham kaynağınız olabilir. Son dönemlerin en çok konuşulan düğünlerini incelemek için galerimize göz atın. Sizin favoriniz hangisi?

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
Romantik bir düğün için yaratıcı fikirler
Romantik detaylar ekleyerek, unutulmaz bir düğün organize etmeye ne dersiniz? Gelin adayları bu yaratıcı fikirlerimizi çok sevecek, hem pratik hem de çok etkileyici.

Yeni evlilere mutlu yaşama önerileri
Yeni evlenenlerin ilk yıllarda uyum problemleri yaşamaları çok normal. Evliliği sorunsuz şekilde yürütmek, ailelerle ve partnerinizle mutlu bir ilişki yaşamak için Pudra.com'un önerilerine kulak verin.

Düğün öncesi en çok yapılan 5 hata
Evlilik kararını aldığımız günden itibaren uykularımız kaçmaya başlar, o gün bir aksilik yaşamamak için dualar ederiz. Pudra.com sonradan pişman olmamanız için düğün günü öncesi yapmaktan kaçınmanız gerekenleri açıklıyor.

Evlenmeden önce ilişkinizi test edin
İlişkiniz mükemmel bile olsa evlilik kararı vermeden önce bazı şeyleri test etmenizde fayda var. Evet demeden önce dikkat etmeniz gerekenler Pudra.com'da
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2