› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.05.2013

TOG Bazar 2013 Esma Sultan'da gerçekleşti

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen TOG Bazar 2013, tam bir buluşma ve yardımlaşma günü oldu. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın ev sahipliğinde 100'den fazla markanın standı üç bine yakın İstanbullu'yu ağırladı.

TOG Bazar’ın yedincisi Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti. Yapı Kredi Crystal ana sponsorluğundaki etkinlikte ünlü moda ve aksesuar markaları, tasarımcılar, harika ürünler bulabileceğiniz küçük butikler ve gurme ürünler sunan yeme-içme markalarının 100'den fazla standı vardı.

Esma Sultan Yalısı'nda yüzlerindeki eşsiz gülümsemeyle yaptıklarını anlatan, her sorunuza cevap veren gençler artık TOG Bazar'ın sembolleri... Ünlülerden moda ve tasarım meraklılarına kadar Toplum Gönüllüleri Vakfı'nı desteklemeye gelen üç bine yakın insan vardı. Elde edilen gelir, gençlerin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

TOG Bazar 2013'e katılan ünlüleri görmek için tıklayın.

Bu yıl TOG Bazar için kendi alanında ün yapmış 7 erkek, 7 kadın modacı ile bir araya gelerek TOG için tişört tasarladılar.
Burak Yılmaz-Özlem Süer,
Kerem Gönlüm-Mehtap Elaidi,
Emre Karayel-Nihan Buruk,
Yağmur Atacan-İdil Tarzi,
Sarp ApakTuvana Büyükçınar,
Kıvanç Kasabalı-Gamze Saraçoğlu,
Kenan Ece-Özlem Kaya’nın yer aldığı proje kapsamında yapılan tişörtler TOG Bazar’da satışa sunuldu. Tişörtlerin satışından elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü genç kadınların hayatın her alanında sorumluluk alabilen, özgüveni yüksek, liderlik vasıfları güçlenmiş bireyler olmalarına destek için yürütülen ‘Kadın Hakları Eğitici Eğitimi’ne aktarılacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl yine herkes TOG Bazar'dan mutlu ayrıldı. Gençleri ve kadınları desteklediklerini bilen ziyaretçiler aynı zamanda pek çok tasarımcının ürünleri yanyana görüp, yazlık alışverişlerini yaptılar. Markalar da hem müşterileriyle buluşup, güzel satışlar yaptılar hem de TOG'a desteklerini sürdürdüler.

Pudra.com olarak TOG Bazar'ın gelecek yıl daha da büyük bir şenliğe dönüşeceğinden eminiz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2