› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.06.2016

En güzel karne hediyeleri

Yaz tatilinin gelmesiyle anne-babaları karne telaşı sardı. Bu yıl çocuğunuza karne hediyesi olarak ne alacağınızı düşünüyorsanız, önerilerimiz burada!

Bugün çocuklar karne alıyor. Ve tabii anne-babalara da karneleri hediye ile taçlandırmak kalıyor. Pudra.com olarak işinizi kolaylaştırmak için çocuklara karne hediyesi olarak neler alabileceğinizi düşündük. Seçtiğimiz hediyelere göz atmaya ne dersiniz?

İlk olarak alacağınız hediyenin onun gerçekten seveceği bir şey olmasına dikkat etmelisiniz. Çocuğunuz müziğe ilgi duyuyorsa, müzik aletleri onun için iyi bir seçenek olabilir. Yaratıcı yönünü ön planı çıkarmak isterseniz tasarım yapabileceği parçalara yönelebilirsiniz. Eğer teknolojiyle arası iyiyse ve gündemi takip ediyorsa son zamanların popüler parçalarından denge scooter tam ona göre. Alabileceğiniz diğer yaratıcı hediyeleri görmek için galeriye tıklayın.

 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

​Karnesi kötü olan çocuğa nasıl davranmalı?
Uzman Psikolog Burcu Subaşı çocuğunuzun karnesinin kötü olması halinde nasıl davranacağınız konusunda öneriler verdi.

​Başarılı karneyi nasıl ödüllendirmeli?
Karneler alınıyor! Sonuca göre kimi öğrenci sevinecek kimisi de üzülecek. Peki ebeveynler başarılı ve başarısız karneye nasıl tepki vermeli? Prof. Dr. Müzeyyen Sevinç'ten anne-babalara öneriler Pudra.com'da.

​İstanbul'daki yaz okulları (2016)
Çocuklarının eğlenerek ve öğrenerek keyifli bir yaz geçirmesini isteyen aileler için 2016 yaz okullarını bir araya getirdik.

AKUT Yaz Kampı çocukları doğa ile buluşturuyor!
AKUT Arama Kurtarma Derneği tarafından organize edilen AKUT Yaz Kampının hazırlıkları başladı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2