› 
 › 
05.02.2020

Erkekler için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerileri

Bu Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz kişiye doğadan, etnik zenginliklerden, şehir yaşamından ve sanattan ilham alan casual bir şıklık sunabilirsiniz...

Sevgililer Günü yaklaşırken farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri ile 14 Şubat’ta sevgilinizin kalbini yeniden fethetmek için pek çok farklı hediye önerimiz var. 

Etro ve Eton’un sofistike gömlek ve polo yaka trikoları, Paul Smith ve Belstaff’ın fonksiyonel tasarımları, Missoni, Brunello Cucinelli, Fedeli, Kiton, Herno, Thom Browne’ın aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en seçkin hazır giyim koleksiyonları şıklığına önem veren sevgiliniz için sizleri bekliyor.
 
Aksesuar kullanmayı seven erkekler için Bottega Veneta, Saint Laurent, Etro, Fendi, Paul Smith’in deri cüzdanları, 160 yıllık İtalyan devi Borsalino’nun el işi şapkaları, Babette Wasserman; Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Tod's, Santoni, Henderson, Bottega Veneta’nın birbirinden sofistike ayakkabı ve çantaları ya da tıraş çantasından laptop çantalarına, organizer’dan sayahat çantalarına farklı seçenekler sunan BEYMEN Çanta’lar arasından Sevgililer Günü hediye seçiminizi yapabilirsiniz.
 
Beymen club kazak

Rahatlıktan vazgeçmeyen sevgiliniz için, Kenzo, Polo Ralph Lauren, Kooples, All Saints, PS Paul Smith, Les Benjamins ve Boy London’ın renkli sweatshirt ve trikoları, Golden Goose, Hogan ve Premiata’nın dinamik sneakar’ları, Eastpak’ın yenilikçi sırt çantaları, Kenzo, Champion, Nea Era ve Carhart’ın yün bereleri BEYMEN Blender’ın 14 Şubat hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Doğadan, etnik zenginliklerden, şehir yaşamından ve sanattan ilham alan casual tarzıyla her sezon güncel kodları yeniden yorumlayan BEYMEN Club da renkli ve ayrıcalıklı hediye seçenekleri ile Sevgililer Günü coşkunuza ortak oluyor.
 
Beymen Club


Beymen Club'da erkekler için kayak temalı triko kazaklardan renkli sweatshirtlere, casual bir şıklık sunan puf montlardan uzun hırkalara, dinamik eşofman altlarından kareli gömleklere, yumuşacık atkı ve berelerden sofistike yün şapkalara yüzlerce hediye seçeneği var. 

Sevgilinize alabileceğiniz hediye önerilerini fiyatları ile birlikte görmek için fotoğraf galerimize göz atın.

İlgili haberimiz: Kadınlar için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerileri
Sevgililer Günü yaklaşırken farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri için 14 Şubat alışveriş önerileri galerimize mutlaka göz atın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2