› 
 › 
28.09.2022

Make-A-Wish ve Bassique'den hayallere dokunan şapkalar

Make-A-Wish Türkiye (Bir Dilek Tut Derneği) için Bassigue'in tasarladığı şapkaları satın alanlar çocukların dileklerinin gerçekleşmesine katkıda bulunacak.

Büyük miktarlar gerektirmeden, herkesin kendi bütçesine uygun şekilde dilediği miktarda bağış yapabileceğinden yola çıkan Make-A-Wish® Türkiye, Bassigue iş birliğiyle hazırlanan özel şapka koleksiyonunu tanıttı. Hayallere dokunan bu koleksiyondaki şapkaların üzerinde, Make-A-Wish sloganlarıyla ilgili sözcükler yer alıyor. 
 
Make a Wish


Make-A-Wish Türkiye’nin #iyilikalışverişi projesi kapsamında Bassigue ile farkındalık ve fayda yaratmak üzere hayata geçirdiği koleksiyon; markanın Bebek’teki mağazasında, web sitesinde ve Make A Wish Dilek Dükkanında satışa sunuluyor. Koleksiyondan şapka satın alanlar, çocukları hayata bağlayan dileklerin gerçekleşmesine katkıda bulunacak. 

MAKE-A-WISH® TÜRKİYE (DİLEK TUT DERNEĞİ) HAKKINDA

Hayati tehlikesi olan hastalıklarla mücadele eden çocuklara yönelik uluslararası bir oluşum olan Bir Make-A-Wish® Türkiye (Dilek Tut Derneği) 2000 yılından beri Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’de kuruculuğunu Carole Hakko’nun üstlendiği Bir Dilek Tut Derneği hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3– 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştiriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2