› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.02.2011

Sevgililer Günü 2011 Erkeklere Hediye

Bu sene Sevgililer günü pazartesiye denk geliyor. Sevgilinize güzel bir hediye alıp meşhur "pazartesi sendromu"nu "aşk sendromu"na çevirebilirsiniz. Hediye önerilerimize mutlaka göz atın!

İki hafta sonraki pazartesi, 14 Şubat Sevgililer Günü. Bu günü ister sevin ister sevmeyin, erkek arkadaşınıza ya da eşinize özel bir şeyler mutlaka hazırlarsınız. Sevgililer Günü'nün hatırına illaki hediyeler alınır, verilir. Biz de pudra.com olarak, hem işinizi kolaylaştıracak hem de güzel olduğunu düşündüğümüz alternatif hediye önerileri hazırladık.

Saatten parfüme, teknolojiden giyime hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.

Tekonoji düşkünlerine



Lenovo, 2008 yılından bu yana IdeaPad ürünleriyle yakaladığı başarıyı, yeni Z serisi ile artırmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize, akıllı performans ve şık tasarımı bir arada sunmak istiyorsanız, farklı renk seçenekleri ile göz zevkinize hitap eden Lenovo Z560 ve Z360 modellerinden istediğinizi hediye edebilirsiniz. Üstelik sadece 999 USD’ye!


Klasik giyinenlere



Kuyumculuk sektörünün parlayan yıldızı Jival, şıklığından ödün vermeyen erkekler için tasarladığı beyaz altından, modern kol düğmesi ve kravat iğnesi ile ruha ve göze aynı anda hitap ediyor. Kravat iğnesi: 800 TL, kol düğme: 850 TL.


Komik sevgililere



En şirin sevgililer günü hediyesi: Yoga temalı bokser! Yoga ve aşkın birbiriyle ne alakası var demeyin. Kollarını iki yana açıp seni bu kadar çok seviyorum derken daha esnek olmayı kim istemez? O halde hemen bir Dagi mağazasına gidiyor, hem kendinize hem de ona çizgi karakterle yoga aşkını işleyen Dagi boxerlardan alıyor ve beraber günün keyfini çıkarıyorsunuz. Siyah rengi ile sunulan boxerların fiyatı ise 19.50 TL


Parfüm severlere



Sevgililer Günü yaklaşırken eşinize/sevdiğinize parfüm almayı düşünüyorsanız, en yeni parfümler yazımıza bakmadan alışverişe çıkmayın! Pudra.com, 2011'in en yeni erkek kokularını sizin için hazırladı. 2011 yılının en seksi, en kalıcı ve güzel erkek parfümleri neler? Tıklayın: 2011'in en yeni erkek parfümleri


Saatten parfüme, teknolojiden giyime hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2