› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.02.2011

Sevgililer Günü 2011 Kızlara Hediye

Sevgililer Günü kapıda... Kız arkadaşınıza veya eşinize hala hediye almadıysanız, sizin için hazırladığımız hediye önerilerine mutlaka bakın.

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bu günü ister sevin ister sevmeyin, kız arkadaşınıza ya da eşinize özel bir şeyler mutlaka hazırlarsınız. Biz de pudra.com olarak, hem işinizi kolaşylaştıracak hem de güzel olduğunu düşündüğümüz alternatif hediye önerileri hazırladık.

Parfümden takıya, iç çamaşırından giyime hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.

İşkoliklere



Toshiba Satellite L655 notebook ile sevginizi eğlenceli bir boyuta taşıyın; Satellite L655, eğlence değerini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış yepyeni multimedya teknolojisine sahip, sayısız özelliğe sahip süper bir notebook...


Çikolata düşkünlerine



SMN Tat Merkezi, “aşkımız çikolata gibi tutkulu olsun, aklımızdan hiç çıkmasın diyenler” için özel mesajlı çikolatalarını istenilen içeriğe göre hazırlıyor. Tamamen doğal olan aşk çikolataları, kişilerin isteği üzerine fındıklı veya fıstıklı olarak hazırlanıyor. Aşkını en özel cümlelerle ilan etmek isteyenler “mesajlı çikolataları”, esprili bir şekilde ilan etmek isteyenler de “kalp ve dudak” şeklindeki çikolataları tercih ediyor.


Farklı olmayı sevenlere



Sevgilinizle birlikte özel fotoğraf çekimi: Geçmişe dönüp baktığınızda, anlar ve hatıralar hafızalarda kalıyor, ama onları ölümsüzleştiren ve daha da güzel anılar yapan şey, fotoğraflar. Sevgilinizle birlikte hiç olmadığı kadar güzel fotoğraflarınız olsun, baktıkça bu yılı daha da güzel hatırlamak ister misiniz? O halde hemen www.caramelistanbul.com’u ziyaret edin ve sevdiğinize özel bir hediye seçin!


Mücevher sevmeyen kadın var mı ki?



Pırlanta severler için en zarif tektaş Jival’den. Jival Sevgililer Günü Pırlanta Koleksiyonunda klasik tektaş modeller ağırlıklı olarak dikkat çekiyor. Serinin en şık ve benzersiz parçalarından olan, ince bir el işçiliğiyle siyah pırlanta taşlarla bezenmiş kalbin ortasında parlayan tektaş, zarafetiyle göz kamaştırıyor. Sınırlı sayıda üretilen 0,22 caratlık yüzüğün her iki yanında ve tektaşın etrafında yer alan micro setting mıhlama tekniği ile bezenmiş minik pırlantalar, ortadaki tektaşın parlaklığını ön plana çıkarıyor.


Parfüm tutkunlarına



Soğuk kış günleri için piyasaya çıkan yeni parfümler genellikle baharatlı. Yazın hafif ve çiçekli kokulara bürünürken, kışın biraz seksapel kazanmak hakkımız ama değil mi? Çekici, seksi ve sıcak en yeni kokular Pudra.com'da: 2011'in en yeni parfümleri

Parfümden takıya, iç çamaşırından giyime hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2