› 
 › 
05.02.2019

Sevgililer Günü hediye önerileri (2019)

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz ile yaptığınız programın dışında, bir de onu hediye ile mutlu etmek istiyorsanız, hediye önerilerimize göz atın.

Kadınlar için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerileri

Ayakkabı ve çanta tutkunları için; Aquazzura’nın şık ve feminen modelleri, Jimmy Choo’nun gösterişli fiyonk ve püsküllerle süslü stilettoları, Balenciaga, Christian Louboutin, Dolce& Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti’nin gözalıcı taş ve sim işlemeli tasarımları,Chloe, Dolce & Gabbana, Tod’s, Isabel Marant, Stella McCartney’in aralarında yer aldığı dünya markalarının dinamik sneaker modelleri en özel Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Ayrıca BEYMEN Blender’daki Colors of California, Lemon Jelly ve Sorel’in birbirinden renkli ve eğlenceli yağmur ve kar botlarına da göz atmayı unutmayın.

Givenchy’nin bu sezonun ikonu, modern detaylar ile vintage dokunuşları buluşturan Givenchy GV3 model çantası, Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Stella McCartney’in yıldızlarla zenginleşen bel çantaları, Bottega Veneta’nın ikonik modeliLauren’in farklı renk alternatifleri, Etro’nun etnik desenleri yeniden yorumladığı bohem çantaları, BEYMEN Logolu Çanta’ların farklı renk ve model alternatifleri ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

BEYMEN’de aksesuar tutkunları ile buluşan Aida Bergsen, Anton Heunis, Ninon, Herstory, Kısmet By Milka, Oscar De La Renta, Sarah Magid’in aralarında yer aldığı pek çok takı ve mücevher markasının birbirinden şık ve zarif tasarımları arasından Sevgililer Günü hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

Etkileyici esansları ve göz alıcı şık şişeleri ile exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler arasından 14 Şubat’ta sevgilinizin kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz. Dünyanın sayılı markaları arasında yer alan Amouage, İngiliz kraliyet ailesinin parfümörü Creed, niş parfüm dünyasının en ünlü markalarından Frederic Malle, Byredo, Roja ve Memo Paris’in kadın, erkek ve unisex parfümleri ile sevgilinizin başını döndürebilirsiniz.

Erkekler için 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerileri

Etro ve Eton’un sofistike gömlek ve polo yaka trikoları, Paul Smith ve Belstaff’ın fonksiyonellik ve şıklığı birleştiren tasarımları, Mc Lauren’in renkli trikoları, Missoni, Brunello Cucinelli, Fedeli, Kiton, Herno, Thom Browne, Alpha Studio’nun da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en seçkin hazır giyim koleksiyonları şıklığına önem veren sevgiliniz için BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.

Bottega Veneta, Saint Laurent, Etro, Fendi, Paul Smith’in 2019 kış koleksiyonlarında yer alan deri cüzdan, kartlık, kravat çeşitleri, 160 yıllık İtalyan devi Borsalino’nun şık el işi şapkaları, Babette Wasserman ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Henderson, Barrett, Tod's, Santoni, Common Projects, Green George, Bottega Veneta’nın birbirinden şık ayakkabı ve çantaları arasından Sevgililer Günü hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

Rahatlıktan vazgeçmeyen sevgiliniz için, yenilikçi tasarımlarıyla Stone Island ve Philippe Model, dinamik, lüksü yeniden yorumlayan Theory ve Helmut Lang, kapüşonlu sweatshirt’leri ile Champion BEYMEN Blender’ın 14 Şubat hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Sevgililer Günü için sevdiğinize alabileceğiniz hediyeler, fiyatları ile birlikte galerimizde yer alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2