› 
 › 
27.12.2018

Yeni yılda sevdiklerinizi şımartmanın en seksi yolu: Victoria's Secret

Yeni yılda sevdiklerinizi ya da kendinizi şımartmanın en seksi yolu bir Victoria's Secret mağazasına uğramak. İşte sizin için seçtiğimiz hediyeler...

Göz kamaştıran, zevkli ve cesur kadınların favorisi Victoria’s Secret, yeni yıl hediyesi almak için akla gelen ilk adreslerden biri. Pijama ve geceliklerden kokulara kadar sunduğu geniş ürün alternatifleriyle sevdiklerinizi Victoria’s Secret ile şımartabilirsiniz.

Dream Angels koleksiyonundaki eşsiz dantel detaylı sütyenlerle hayallerinizi pastel renklerin ihtişamından güç alarak renklendirirken, T-shirt koleksiyonuyla günlük olarak kullanılabilecek renkli model alternatifleriyle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yılbaşı ruhunun vazgeçilmez deseni olan ekosenin yer aldığı sabahlık, sütyen ve pijama modelleriyle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.
 
Victoria's Secret Hediye Seçenekleri


Yılbaşının olmazsa olmaz hediyesi parfümler için geniş alternatifler sunan Victoria’s Secret’ın ikonik kokularından Tease’in sınır tanımayan, sabırsız ve heyecanlı kadınlardan ilham alınarak yaratılan büyüleyici kokusu ile sevdiklerinizi egzotik bir yolculuğa çıkarabilirsiniz.

Victoria's Secret Love Star - ParfümEn çok tercih edilen hediyelerin başında gelen parfüme bir diğer alternatif ise Victoria’s Secret’ın en son kokusu Love Star! Meyvemsi çiçek kokusuyla başınızı döndürerek her anınız için her zaman yanınızda olabilecek şekilde tasarlanan Love Star, parfümün yanı sıra vücut spreyi, rollerball ve vücut kremi formlarında karşımıza çıkıyor. Love Star, simli vücut spreyleri ve simli duş jeli alternatifleriyle sevdikleriniz için ideal bir Yeni Yıl hediyesi olmaya aday.

Yeni yıl hediyesi almak için Victoria’s Secret mağazalarına uğramayı unutmayın. Ama önce size özel seçtiğimiz hediye alternatifleri için fotoğraf galerimizi gezin!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2