@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.10.2010

10.10.2010 Neyin başlangıcı?

10.10.2010 tarihinden itibaren koşulsuz sevgiyi deneyimleyeceğiz. Bu tarihten sonra bizi bekleyen değişimler neler? Neler yaşayacağız?

Koşulsuz sevgi



10.10.2010 Neyin başlangıcı?

10.10.2010 tarihinden itibaren koşulsuz sevgiyi deneyimleyeceğiz.

Bazı tarihler vardır. Önemleri büyüktür. İşte, yakın zamanda sessiz sedasız spiritüel dünya için önem taşıyan bir tarihi daha geçirdik. Bu tarih 10.10.2010.

Benim sizinle paylaşmak istediğim; 10.10.2010 tarihinde nikah dairelerinin full kapasite çalışması veya doğum katlarında yatacak yatak bulamamak değil. Ben sizlere daha çok bu tarihten sonra bizi bekleyen değişimlerden bahsetmek istiyorum.

Son zamanlarda hayatımızın içinde başımıza gelen olayların sıklığının arttığı dikkatinizi çekti mi?

Düşündüklerimiz bir süredir karşımıza hızlı bir şekilde deneyim olarak çıkmaya başladılar. Eskilerin dedikleri gibi “Aklıma gelen başıma gelir” ifadesi bu aralar oldukça popüler oldu. İçimizde yaşadığımız duygular kısa bir süre sonra farklı şekillerde gerçekleşmeye başladılar. Eğer korkuyu düşünüyorsak korkuyu, endişeyi yok eğer hayallerimizi düşünüyorsak ta onların gerçekleşmesi deneyimledik.

Sadece biz mi?

Etrafımızdaki hayallerini gerçekleştiren insanların sayılarında da artışlar oldu. Kimi tanıdıklarımızın düşlerine ulaşmalarına, hayatlarında şans olarak tanımladığımız olaylar yaşamalarına şahit olduk.

Kimilerinin de korkularıyla yüzleşmesini üzülerek gördük, duyduk. Biz bu durumu fark ettikçe eğer olanın farkında değilsek de bu hız karşısında daha çok endişe duymaya, daha yoğun olumsuzu düşünmeye bir diğer ifade ile de istemediklerimizi yaratmaya başladık.

Daha bu duruma tam adapte olamamış, düşüncelerimizin farkına varamamış, istediklerimizi yaratma noktasına giden alıştırmaları yapamamışken şimdi de karşımıza değişen enerjilerle sevginin farklı bir evresi deneyimleme fırsatı çıktı.

10.10.2010’dan sonra karşımıza çıkan ve deneyimlerimize sunulan sevginin bu evresi nedir?

Bu evre sevginin saf, nötr hali yani beklentisiz, koşulsuz sevgidir. Bu tür bir sevgiyi hissedebilmemiz için evrendeki nötr enerjilerle uyumlu olmamız ve kendimizi olumsuz yaratımlardan uzak tutabilmemiz gereklidir.

Bunun için uygulamamız gereken bazı davranış kalıpları vardır. Biz bu davranışları günlük hayatımızın bir parçası yapar, sürekli uygular hale gelirsek karşımızda bizi bekleyen ilahi bir çoşku, sürekli içimizde dolup taşan bir sevgi pınarı olacaktır.

Peki, bizi koşulsuz sevgiyi deneyimleme noktasına getiren bu bahsedilen davranış kalıpları nelerdir?


Öncelikle zihnimizin farkında olabilmemiz ve onu susturabilmeyi öğrenmiş olmamız gerekir. Ondan sonra içinde bulunduğumuz anı hissederek yaşamamız ve oradaki hislerimizi beklentilerle beslemememiz gerekir.
Yaşamın bize sunduğu fırsatları sevgi ile kabul etmeyi ve etiketlemeden yaşamayı öğrenmiş olmalıyız.

Yaşananların farkında olabilmek ise bize karşımızdaki kişilerle empati kurabilmeyi ve ilişkiyi iki taraf içinde kazanan bir noktaya getirebilme becerisini beraberinde getirir.

Koşulsuz sevgiyi hayatımızın bir parçasında deneyimleme noktasına gelebilmemiz için öncelikle bir önceki sınıfın derslerini iyi çalışmış olmak, sınavları başarı ile vermiş olmak gereklidir. Bir alt sınıfın dersleri koşulsuz sevgiyi yaşayabilmemiz için bize temel oluşturur.

Koşulsuz sevgiyi nasıl deneyimleyeceğiz?

Bu sorunun cevabı hepimize kendi senaryolarımız içinde farklı şekilde ulaşacaktır. Ama her birimizin filminde aynı olan şey bu sevginin oluşabilmesi için gerekli olan koşullardır.

Koşulsuz sevginin boyutunu anlayabilmemiz ve hayatımızda uygular bir noktaya gelebilmemiz için bizi bekleyen deneyimler bir yerlerde çoktan oluşmaya başladılar. Onları hayatımıza çağırmamızı bekliyorlar.

İşte 10.10.2010’dan sonra önceki sınıfın derslerine çalışan ve bu sınıfın ödevlerini düzenli yapanları bu sınıfın sonunda bekleyen ödül budur.

Artık zaman, bildiklerimizi marifet haline getirme ve sevginin sıcaklığını anlarımızda daha yoğun hissetme zamanıdır.


Hayatınızda zeminlerinizde karşınıza çıkan deneyimleri farkında olarak yaşamanız ve anlarınızda koşulsuz sevgiye yer vermeniz dileğiyle,

Sevgiyle yazdım,
Saba Deniz
Yaşam Koçu


Sevgili Okurlarım,
Bu yazıyla veya diğer yazılarımla ilgili her türlü sorunuz ve görüşleriniz için bana saba.deniz@pudra.com adresinden ulaşabilirsiniz. Mesajlarınızı bekliyorum.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER