Pudra.com 17.10.2011

Bir kişisel gelişim hikayesi: Dünyaları Ben Yarattım

Kişisel gelişim yazarı Banu Kalaycı’nın “Dünyaları Ben Yarattım” adlı kitabı 3. baskıya giriyor. Kalaycı kitabı için, "Okur kolaylığı, doğruluğu, pratikliği, zekayı, eğlenceyi bulsun istiyorum” diyor.

2004 yılından bu yana ünlü birçok hocanın izinde, kişisel gelişim alanında başarılı bir kariyer inşa eden Banu Kalaycı’nın Mayıs 2011'de çıkan ilk kitabı “Dünyaları Ben Yarattım”, üçüncü baskısını yaptı.

Bir kişisel gelişim hikayesi: Dünyaları Ben Yarattım
Banu Kalaycı

Goa Yayıncılık'tan çıkan kitapta Kalaycı, yıllar içinde biriken deneyim ve bilgi birikimini kişisel süzgecinden geçirerek aktarıyor. Kitap, insanların hayatına dokunup kolaylaştırmayı amaçlayan öğretileri bir arada sunuyor.

Kişisel gelişim alanında çalışmalarını sürdüren, Bugüne kadar 80’den fazla eğitmen, 2000’i aşkın vaka ile çalışan, çeşitli durum etütleri sayesinde 500’den fazla teknik öğrenen Banu Kalaycı, ilk kitabında bugüne kadar edindiği bilgi birikimi ve deneyimini okurlara sunuyor. Kitap 2004 yılından bu yana kişisel gelişim alanında kariyerini sürdüren Banu Kalaycı’nın birebir ve grup çalışmalarında, derse girişlerde ana tema olarak öğrencilerine aktardığı bilgileri içeriyor.

“Okur kolaylığı, doğruluğu, pratikliği, zekayı, eğlenceyi bulsun istiyorum”
Yazar Banu Kalaycı "Dünyaları Ben Yarattım" adlı kitabın nasıl ortaya çıktığı sorusunu şöyle yanıtlıyor:


“Ben kendimi bildim bileli yazıyorum. Su içmek, yürümek gibi zaman zaman tarzı kendiliğinden değişse de hep ben gibi yazıyorum. Şimdi senelerdir bir yerlerde duran yazılarımı, notlarımı, beynimde küçük küçük dolananları toplu olarak okurlarıma sunuyorum. İnsanlara iyi geldiğini bildiğim, deneyimle öğrendiğim bilgilerin daha fazla bende kalmasını istemedim. Sadece bana ulaşabilen insanların bu bilgileri edinmesini değil, daha fazla insana ulaşmayı, parmaklarımın ucundan akmış ruhumun parçacıkları ile çok uzakta bile olsalar insanların yaşamlarına sevgiyle dokunup değiştirmek istedim. Okur kolaylığı, doğruluğu, pratikliği, zekayı, eğlenceyi bulsun. Birçok şeye verdikleri gücü geri alıp, kendi güçlerine dönmelerini umuyorum. Işıl ışıl olmalarını...”

Banu Kalaycı kişisel gelişim alanındaki kariyerini ünlü birçok eğitmenin ve kişisel gelişim uzmanının izinde sürdürüyor.

Dünyaları Ben Yarattım
Banu Kalaycı
Goa Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER