› 
 › 
28.05.2024

Oriflame'den güzelliğin Canva uygulaması

Oriflame'den yepyeni paylaşım uygulaması: Daha profesyonel ve daha eğlenceli sosyal medya içerikleri için Oriflame Paylaşım Uygulaması'na mutlaka göz atın.

Güzellik trendlerini hakkındaki sırlarını ve ipuçlarını sosyal medya hesaplarında göz alıcı içeriklerle paylaşmak, içeriklerine ise profesyonel dokunuşlar katmak isteyenler için, İsveç güzellik markası Oriflame, yeni paylaşım uygulamasını yayına koydu. Oriflame'in bu yeni uygulaması sayesinde siz de benzersiz görseller oluşturabilir, kendi güzellik hikayelerinizi yaratarak sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Oriflame'den güzelliğin Canva uygulaması

İsveçli güzellik ürünleri markası Oriflame sosyal medyada paylaşım yapmayı seven, içeriklerine farklı bir dokunuş katarak öne çıkmak isteyenler için ilham verici bir paylaşım uygulaması hazırladı. Oriflame'in Google Play Store ve AppStore'a eklediği yeni Oriflame Paylaşım Uygulaması’yla herkes yaratıcılığını kullanarak büyüleyici görsel içerikler oluşturma fırsatı yakalayacak.

Oriflame’in dijitalleşme ve özellikle Z kuşağına ulaşma adına attığı en yeni ve en önemli adımlardan biri olan bu yeni paylaşım uygulaması; Instagram, Facebook ve Tiktok gibi platformlarda saniyeler içinde önemli miktarda etkileşim sağlayacak çarpıcı içerikler üretmeye olanak tanıyor.
 
Oriflame sharing app

Kullanıcılar, profesyonelce hazırlanmış resim, gif ve videolarla dolu görsel havuzundan istediklerini seçerek içeriklerini hazırlayabiliyor ve bunları etiket, emoji ve yazı ekleyerek kişiselleştirebiliyor. Ardından da içeriklerini doğrudan sosyal medya kanallarıyla paylaşabiliyor. Oluştur – Paylaş – Kazan olarak da özetlenen bir işleyişe sahip olan Oriflame Paylaşım Uygulaması, dijital dünyada yepyeni fırsatlar sunuyor.

Güzelliğin Canva uygulaması diyebileceğimiz bu uygulamayı siz de denemek isterseniz, Oriflame Sharing App'i, Google Play'den ve AppStore'dan ücretsiz indirebilirsiniz.
 
Oriflame sharing app

iPhone için indirme adresi: apps.apple.com/oriflame-sharing-app
Android telefonlar için indirme adresiplay.google.com/oriflame.sharingapp
                                 
Dış güzelliğe olduğu kadar iç güzelliğe de odaklanan Oriflame, 30 yılı aşkın süredir ülkemizde; doğrudan satış alanında cilt bakımı, parfüm, makyaj, takviye edici gıda, aksesuar, saç ve kişisel bakım gibi birçok kategoride faaliyet göstermeyi sürdürüyor. Gücünü bugün 60’tan fazla ülkede 2 milyona yakın marka ortağından alan Oriflame, sunduğu benzersiz iş fırsatıyla, her gün birçok kadının hayatını değiştirmeye, onlara sadece gelir değil cesaret, kendine güven ve özgürlük kazandırmaya devam ediyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Göz çevresi kreminin 5 yanlış kullanımı
Göz çevresi bakımı göz kremiyle başlar. Bu kremi doğru ve düzgün şekilde kullanmak önemlidir. Göz çevresi kremlerinin kullanımıyla ilgili işte 5 yanlış!

Sade ama etkili cilt bakımı
Günlük bakım rutininizi geliştirici ve güçlendirici bir deneyime dönüştürmeye hazır mısınız? O halde, yeni cilt bakım markası Lapéras ile tanışın.

​Gucci ve Mubi ortaklığında yeni belgesel: Sabato de Sarno kimdir?
Gucci ve Mubi ortaklığında Bir Gucci Hikayesi: Sabato de Sarno kimdir? Mubi'de yayında girdi. Fragman Pudra.com'da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER