@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.12.2016

2016'da Instagram'da en çok beğeni alan 10 sevimli çocuk

Size ilham verecek bu anneler, çocuklarının sıcacık ve eğlenceli fotoğraflarıyla bu yıl da beğenileri topladı. İşte Instagram'ın en sevimli çocukları!

Instagram’ın en sevimli çocukları, en yetenekli anneler tarafından çekilen fotoğraflarla karşınızda! Hem çocuklarıyla hikayelerini keyifli bir şekilde anlatan, hem de dekorasyondan çocuk giyimine, annelere ilham verecek fikirleriyle bloglar hazırlayan bu anneler mutlaka takibe alınmalı.

Kaliforniyalı 2 çocuk annesi bir illüstratör ve moda aşığı olan Kelli Murray’in Rylee ve Cru ile maceraları kaçırılmaz! Aynı zamanda bir çocuk giyim markası sahibi de olan Kelli’nin galerisi çocuk giyim trendleri için de güzel ipuçları veriyor.
 
Sadece Instagram hesabı değil, bloglarıyla da hikayelerini destekleyen anne-çocuklar var. Örneğin Amanda Watters sağlıklı beslenmeden yağlara, okul tüyolarından seyahate birçok konuda ilham verirken sevimli çocuklarının fotoğraflarıyla da içimizi ısıtıyor. Güney Kaliforniyalı anne Jessica Reed Kraus ise çocuk bakımı ve dekorasyon ağırlıklı bloguna ek olarak Instagram hesabında fotoğrafçılık yeteneğini 4 erkek çocuğunun mükemmel kareleriyle kanıtlıyor.
 
Bir diğer meşhur kalabalık aile ise Bluebird hesabında! Bu kez Dakotalı bir annenin sadece Instagram hesabı ve 4 sevimli çocuğu değil, kendi kurduğu Mother Magazine de takip edilmeli! 4 çocuklu bir diğer aile de Casey Leigh’in Instagram hesabında. Hem çocuklarının birbirinden güzel fotoğrafları hem de kendi üretip sattığı esansiyel yağlarla doğal bakım önerileri için bu hesap favorilerimiz arasında.
 
Sörfçü bir aileye tanıklık etmek için ise Kassi Basquet favori hesaplarımız arasında. 7 kişilik ailenin özellikle en küçük ferdi Trax’in kistik fibroz hastalığıyla mücadelesi onbinlerce takipçi ile destekleniyor.
 
Asyalı bebekler de Instagram’ın en dikkat çekenleri arasında. Jetaimekyan hesabı ise bu anlamda en eğlenceliler arasında. Vancouver sokaklarından mükemmel kareler ve iki erkek kardeşin maceraları için anne Suzie’yi takibe alın. Benzer bir hikayeyi bu kez iki kız kardeşle, New York sokaklarında izlemek için ise Lindsey Belle mutlaka takip edilmesi gerekenler arasında.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Instagram'da severek takip ettiğimiz lifestyle hesaplar
Instagram'da lifestyle fotoğraflarını keyifle takip ettiğimiz kullanıcıları sizin için bir araya getirdik.
 
Instagram'da takip etmeniz gereken 15 stil ikonu
Pudra.com olarak Instagram’da mutlaka takip etmeniz gereken, farklı mesleklerden 15 moda ikonunu seçtik.
 
Instagram'da takip etmeniz gereken 10 sağlıklı hesap
Her gün taze taze diyet, sağlıklı yaşam ve egzersiz önerileri bu Instagram hesaplarında...
 
Ünlü Instagram anneleri
Miranda Kerr'den Tuba Ünsal'a birçok ünlü yıldız Instagram hesaplarından çocuklarıyla birlikte renkli ve sevgi dolu paylaşımlar yapıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2