› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2016

Instagram'da severek takip ettiğimiz lifestyle hesaplar

Hayat anlar ve anılarla anlam kazanıyor. Instagram'da lifestyle fotoğraflarını keyifle takip ettiğimiz kullanıcıları sizin için bir araya getirdik.

Instagram'ın en sevdiğimiz kısmı anasayfamızda farklı insanların yaşamlarına küçücük bir pencereden olsa bile bakabilmemiz, keyifli anlara, fotoğraflara, gülen yüzlere şahit olmamız. Hiç tanımadığımız insanların mutluluğuna sevinmemiz, içtiği kahvenin kokusunu hissetmemiz ya da paylaşımlarından ilham almamız, sosyal medyada bu kadar zaman geçirmemizin nedeni aslında. Pudra.com olarak her gün yeni hesaplarla karşılaşıyoruz bazıları fotoğraflarıyla bize dokunuyor, bazıları içten sözleriyle. Bize ilham veren lifestyle hesaplardan bir haber yapalım istedik, size de ilham olmalarını hayal ettik. 

Instagram'da severek takip ettiğimiz lifestyle hesapları görmek için galeriye tıklayın.

Birçoğumuz Instagram'da hayatımızın çeşitli anlarını paylaşmayı seviyoruz. Gittiğimiz yerleri, gördüğümüz şeyleri, tattığımız yemekleri... Hayatından anları paylaşan, lifestyle fotoğraflarını takip etmekten keyif duyduğumuz hesapları sizin de seveceğinizi düşünüyoruz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Instagram'da takip etmeniz gereken kitap tutkunları
Instagram'da kitaplarla harika kompozisyonlar yaratan hesapları bir araya getirdik. Tanımadan sevdiğimiz yaratıcı kitap tutkunları Pudra.com'da!

Instagram'da ilham veren dekorasyon hesapları
Size harika dekorasyon fikirleri verecek Instagram hesaplarını taradık. Zevklerine hayran kaldığımız dekorasyon aşıkları Pudra.com'da!

Instagram'da takip etmeniz gereken 10 sağlıklı hesap
Beslenme ve diyet uzmanlarının Pudra.com editörlerine ilham veren Instagram hesaplarını mercek altına aldık. Her gün taze taze diyet, sağlıklı yaşam ve egzersiz önerileri bu Instagram hesaplarında...

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafları
Instagram'da en çok hangi fotoğrafların beğenildiğini biliyor musunuz? Ünlülerin en çok beğeni alan fotoğrafları haberimizde.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2