@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.09.2015

Bebeklere nasıl yüzme öğretilir?

Yaz bitti, bebeğime nasıl yüzme öğreteceğim diye düşünmeyin. İstanbul’da bebek yüzme eğitimi programları ve özellikleri Pudra.com’da.

Bebeklere nasıl yüzme öğretilir? 1
1/6
Yüzme, bebeklerin kas becerilerini geliştirmeleri hem de yaşam güvenliğini öğrenmeleri için çok gerekli. Yetişkinlerde olduğu gibi bebekler için de yüzmenin birçok faydası var. Yüzen bebeklerde rahatlama, gaz sancılarında azalma gibi birçok etki gözlemleniyor.

Bebekler doğuştan sahip oldukları bir kıkırdak sayesinde suyun altında gırtlaklarını kapatma refleksleri ile doğarlar var ve bu refleks bir uzman tarafından eğitilirse korunabilir. Bu nedenle artık tüm dünyada bebeklere özel yüzme programları uygulanıyor. Bu programlara ebeveynleriyle birlikte katılan bebekler dalma refleksleriyle tanışıyor ve motor becerilerini geliştiriyor. Ülkemizde de yüzme dersleri kapalı hijyenik havuzlarda yapılıyor. Havuzlar ozon ile temizleniyor ve özel sıcaklıklarda tutuluyor.
 
"Bebeğime nasıl yüzme öğreteceğim" diye düşünmeyin. İstanbul’da bebekler için yüzme eğitimi veren adresleri sizin için bir araya getirdik.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2