@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2013

Jessica Simpson'ın hamilelik kilolarını verme sırları

Hamilelikte aldığı kilolar yüzünden tanınmaz hale gelen Jessica Simpson, şimdi eskisinden de fit görünümde. Peki bunun sırrı ne? Yanıt Pudra.com’da.

33 yaşındaki iki çocuk annesi şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, her iki hamileliğinde de aldığı kilolar nedeniyle tanınmaz bir hale gelmişti. Ama bu fazlalıklardan kurtulmayı başardı. Nasıl mı?

Simpson’ın Haziran 2013’te ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra ona hamilelik kilolarını kısa sürede verdiren sırlar ortaya çıktı. Simpson’ın uyguladığı kilo verme yöntemi, hiç de uygulanamayacak cinsten değil. Herkes yapabilir!

Simpson’ın hamilelik öncesi formuna kavuşmak için yaptıklarının başında yürümek geliyor. Sanatçı, genelde nişanlısı Eric Johnson ile birlikte olmak kaydıyla günde ortalama 6,5 km yürüyor. People Dergisi’ne verdiği röportajda yürümesi hakkında, “Bu bana kendimi iyi hissettiriyor” açıklamasını yaptı. Aynı zamanda iki çocuk sahibi olmanın çok defa merdivenlerden inip çıkmak anlamına geldiğini, bunun da metabolizmasını çalışır vaziyette tutmaya yardımcı olduğunu belirtti.

Yürümek, sadece hamilelik öncesi kiloya dönmede değil, aynı zamanda tüm vücut sağlığını korumada etkili. Siz de aynı yöntemi uygulayabilirsiniz. Buna ek olarak çocukla birlikte yapabileceğiniz bir şeyi, tempolu yürüyüş esnasında çocuk arabasını itmeyi de egzersiz planınıza dahil edebilirsiniz. Tıpkı Simpson gibi! Bu yürüyüşü çocuk arabasıyla koşuya bile çevirebilirsiniz. Bu şekilde Jessica Simpson kadar kolay ve hızlı kilo veremeseniz de fiziksel ve zihinsel olarak rahatlamış hissedersiniz kendinizi.

Sağlıklı besleniyor

Herkes Jessica Simpson’ın yerinde olmak ister doğrusu! Nasıl olmasın ki! Simpson, sağlıklı yemekler pişirme konusunda kişisel eğitmene sahip. Söylediğine bakılırsa sebze doğrama konusunda çok beceriksiz. Genel olarak yemek pişirme yeteneği konusunda fikrimiz yok. Ama kişisel eğitmeni haftada dört kez evine giderek ona sağlıklı yemek pişirme çalışması yaptırıyor. Bir eğitmenle buluşmak, ona çocuk bakımı için serbest zaman da kazandırıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2