07.05.2010

Sabiha Paktuna Keskin imza gününde!

Her annenin sahip olması gereken kitapların yazarı Pediatrik Nörolog Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin Anneler Günü’nde D&R Kanyon’da. Kaçırmayın!

Çöp Çocuk, Anne İş’te, Çocuklarla Doğru İletişim, Bana Seni Anlat Anne, Bana Seni Anlat Baba gibi bilgilendirici kitapların yazarı Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin 9 Mayıs Pazar günü D&R Kanyon’da imza günü gerçekleştiriyor. Kaçırmayın!

Sabiha Paktuna Keskin imza gününde!

Sabiha Paktuna Keskin kimdir?

1955 yılında Tekirdağ'da doğdu. Tekirdağ Namık Kemal Ortaokulu'nun ardından, 1974 yılında Robert Kolej'den mezun oldu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 1980'de lisansını, 1986'da pediatri asistanlığını, 1995'te ise doçentliğini tamamladı.

Fulbright ve TÜBİTAK bursları ile ödüllendirildi. Stanford ve Rochester Üniversitesi'nde okuma hakkı kazanmış olmasına rağmen, eğitimine Türkiye'de devam etti. International Autism Research Center'da otistik çocukların davranışlarını inceledi.

Eğitiminin ardından annelere yönelik "Her Şey Çocuklar İçin" serisini hazırladı. Serinin ilk kitabı "Düşe Kalka Çocuk"ta çocukların gelişim aşamalarını özetledi. İkinci kitabı ile "Davranışlara Söz Geçirmek", uygulamalı davranış analizini özetledi. Serinin üçüncü kitabı "Çöp Çocuk"ta ise çocuk çizgilerinde, çocuk gelişim aşamalarını inceledi.

Sabiha Paktuna Keskin kitapları

Bebeğiniz için en iyi gelişim kitaplarını, mutlaka sahip olunması gereken çocuk gelişimi rehberlerini merak mı ediyorsunuz? O zaman Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in Boyut Yayınları’ndan çıkmış olan kitapları kütüphanenizde yerini mutlaka almalı. Pudra.com olarak sizler için kitapların detaylarını araştırdık. Kitaplar hakkında bilgi almak için burayı; satın almak için boyutstore web sitesini tıklayabilirsiniz.

Pudra.com’da Sabiha Paktuna Keskin’le ilgili hangi yazılar var?

Nasıl iyi anne olunur? Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin, çocuğunuzla nasıl iletişim kurabileceğinizi ve kendine güvenen bir çocuğun nasıl yetiştirileceğini anlatıyor...

Çocuklarda dikkat eksikliğine dikkat! Çocuklarda dikkat eksikliği nedir, neden olur, nasıl ortaya çıkar? Pediatrik Nörolog Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin anlatıyor...

İyi anne kime denir? Anneler çocuklarının yeteneklerini nasıl farkedebilir? Çocuklarımıza ne kadar zaman ayırmalıyız? Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in videoları pudra.com'da.

Ergenlik dönemi sorunlarına çözümler... Ergenlik dönemindeki çocuğum ders çalışmıyor, söz dinlemiyor, içine kapanıyor... Siz de bunlardan şikayetçiyseniz Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in bu sorunlara çözüm önerilerini okuyun...

Bebek bakıcısı seçerken neye dikkat etmeliyiz? Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin bebek bakıcısında olması gereken özellikleri anlatıyor. Bebek ne zaman bakıcıya bırakılabilir? Bakıcı yatılı mı olmalı yoksa gündüzlü mü? Bakıcı seçimi konusundaki tüm detaylar pudra.com'da...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER