31.07.2023

Aşkta dünyaları önünüze serebilecek burçlar

Sadık ortak Aslan veya sonsuz sabrı olan Boğa... Hangi burç nasıl seviyor, biliyor musunuz? İşte aşkta dünyaları önünüze serebilecek burçlar...

Sevdiğini anlamanın zor olduğu İkizler veya incinirse, incindiği kadar incitecek Akrep.. İlişkilerde ve aşkta hangi burcun nasıl davrandığını biliyor musunuz? Umutsuzca adanan Terazi burcu hangi aşamada gider veya bir Yengeç'i mutlu etmenin yolu nedir? İşte aşkta ve savaşta burçların yaklaşımları...

Aşkta dünyaları önünüze serebilecek burçlar

Burçların etkisi altında olduğu gezegenlerin karakterlerinin aşk hayatlarında etkili olduğunu biliyor muydunuz? Örneğin Mars yönetimindeki Akrep, Güneş'in yönetimindeki Aslan'dan çok daha farklı davranıyor. Merkür yönetimindeki İkizler ve Başak burçları da aşkta zekaya çok önem veriyor ve ilişki yaşama biçimleri bir Koç'tan veya Oğlak'tan çok daha farklı... Pudra.com editörleri olarak ara ara bu konulara kafa yorarken, hangi burç nasıl sever araştırmak istedik ve size dünyaları göstermek için yanıp tutuşan Yay'dan, derinden sevip derinden incinecek Balık'a kadar tüm burçların aşkta yaklaşımlarını listeledik.

Koç burcu 
Koç burcu gözünü potansiyel bir partnere diktiğinde, çekici ve görkemli romantik jestlerle sizi kendine çeker. Ancak tüm dikkatin üzerinizde olduğunu hissetmek güzel olsa da bu ilişkiyi bir ortaklıktan ziyade diktatörlük gibi hissedebilirsiniz. Koçlar, bireyselliklerinden ödün vermekte zorlanırlar. Bu da onları benmerkezci hale getirebilir. Aşktaki en büyük sınavları partnerlerinin bakış açılarının kendileriyle aynı olduğunu düşünmektir. En azından bir Koç insanınını seviyorsanız, tam da onun gibi düşünmeniz gerekiyor. En azından onu hep desteklemelisiniz.

Boğa burcu 
Hediye vermek ve almak Boğa burcunun özelliğidir. Çok severler ve partnerlerini şiddetle şımartırlar. Boğalar tutunacak hiçbir şey kalmadığında tutunma eğilimindedir. Zodyak kuşağının sağlam ve rahatına düşkün burcu Boğa, ağır ağır ağır ilerlemeyi sever. Hayatını rahat hale getiren biri ile karşılaştıklarında kolay kolay ondan vazgeçmezler.

İkizler burcu 
Çevreleri sürekli insanla çevrili Zodyak'ın sosyal kelebekleri... İlk başta hoş gelebilir ancak bu durum sizi arkadaş olarak sevmeleri ile daha fazlasını istemeleri arasındaki farkı söylemenizi zorlaştırabilir.
Her daim merak içinde olan İkizler, en ilginç kişiyi bulmak için durmadan araştırır. Raftaki en parlak oyuncağı bulmak ister. Bu nedenle Hava grubundan olan bu burç oldukça uçarıdır. Ancak, bir İkizler aşık olursa, duyguları konusunda oldukça açık sözlüdür. Aşık olan İkizlerin aklı dakikada bir milyon mil hızla koşar. Her zaman arar, mesajlaşır, görüntülü sohbet eder. İkizler aşkta sürekli iletişimde olmak ister.

Yengeç burcu 
Yengeçler evine yatırım yaparak, sizin için evin düzenini koruyarak sevdiğini gösterir. Sizin de o eve bir şeyler yapmanızı ister. Ne yaptığınızın önemi yoktur. Birlikte olmanız yeterlidir. Ancak kimi zaman bu evcimenliği zorluk yaşatabilir. Ancak sizinle evde vakit geçirmek istiyorsa ve bu evde size dair bir şeyler varsa, bilin ki o Yengeç sizi seviyordur.
Ancak bu evcimen insan bazen yorabilir.

Aslan burcu 
Bir Aslan aşık olduğunda, onun sadakati tereddütsüzdür. Büyük, bencil olmayan kalpleri olan Aslanların aşkları da parlak enerjileri kadar büyüktür. Ayrıca Aslanların çarşafların altında hem derinden hem sevecen hem de cömerttir.

Başak burcu 
Utangaç Başaklar genellikle kendilerini tamamen güvende hissettikleri biriyle olabilirler. Aşık olmaları için güven şarttır. Bu nedenle Başaklar partnerlerinin sadakatine de çok bağlıdır. Bu karşılıklı bağımlılık içlerindeki en kötüyü ortaya çıkarabilir. İlişkilerde, ortaklar genellikle birbirlerinin enerjisini besler ve birbirlerinin güçlü ve zayıf yönlerini oynarlar. Ancak bir Başak aşık olduğunda, kişiliğini ortaklarınınkini yansıtmaya başlayabilir. Bir türlü bukalemun olabilir.

Terazi burcu 
Akıcı, uyumlu insanlar olan Terazilerle birlikteyseniz akşam yemeği için nereye gideceğiniz veya hangi filmi izleyeceğiniz konusundaki saçma sapan tartışmalara güle güle deyin. Muhtemelen, 10'da 9 tercih ettiğiniz her şeyi yapmaya istekli olurlar. Bu sizin için harika ama uzun vadede Terazi için yorucu olabilir. En düşünceli ortaklar Terazilerdir ve her zaman sevgilisinin yararı için kendi ihtiyaçlarından fedakarlık eder. Bu, Terazi için bir sorun olabilir çünkü kendilerini partnerlerinde kaybedebilirler.

Akrep burcu 
Zodyak'ın en şehvetli burcu olarak bilinirler, ancak çarşaflar arasında tutkuyu arzuladıkları kadar, yatak odasının dışında da partnerleriyle derin bir bağ kurmaya çalışırlar. Akrepler çok derin olabilir. Partnerine yakın olma konusundaki bu doyumsuz ihtiyaç, ilişkilerine faydalı olabilirken, bir Akrep ne kadar derine düşerse, o kadar derinden incinir ve bu bazen kıskançlığa, mantıksız davranışlara, öfkeye ve salgınlara yol açar.

Yay burcu 
Yay söz konusu olduğunda, bir kitabı kapağına göre değil, sayfalarının içeriğine göre değerlendirin.
Burçlar kuşağının en duygusal burcu olmadığını kabul ediyoruz ancak hevesli, cömert, her şeyi denemeye ve karşısındakini de memnun etmeye istekli olduklarını unutmayın.
Bu ateş grubu burcu sizi maddi şeylere boğmaktansa, size dünyayı göstermeyi tercih ederler.
Yaylar kimliklerini dini ve felsefi inançlarının yanı sıra yurtdışına seyahat sevgileriyle tanımlarlar. Yeni görecekleri kültürlerle ufuklarını genişletmek isterken, partnerlerini de o yabancı topraklara götürmek istiyorsa, bilin ki o Yay partnerini çok seviyor.

Oğlak burcu 
Duygusal duvarlarını aşmanın zor olduğu Oğlaklar için hem istekli hem de yetenekli olmanız gerekiyor. Oğlak'ın güvenini kazanmak size bağlılıklarını da kazanmak anlamına gelir. Yine de, Oğlaklar muhtemelen sevmesi en zor burçtur çünkü Oğlaklar aşkta biraz soğuk ve duygusuzdur. Soğuk, mantıklı ve hesaplı bu insanlar bazen romatizm konusunda sizi üzebilir.
Oğlaklar sevgide eksiklerini materyalizmle telafi etmeye çalışırlar. Oğlakların "maddi dünyanın efendileri" olduğunu ve "bir şeyleri organize etmede, maddi zenginlik inşa etmede ve uzun vadeli bolluk yaratmada" harika olduklarını unutmayın. Bu nedenle, sizi her gün sevdiklerini söylemeseler bile, "sıkı çalışarak ve hayatınızı maddi olarak kolaylaştırarak bunu göstermekte gerçekten iyidirler.

Kova burcu 
Kova her şeyi ve çoğu insanı sever, bu nedenle çevresindeki insanlar arasında kimi daha çok sevdiğini ayırt etmek zor olabilir. Kovalar herkesi sevdiklerine inanırlar ancak romantik ilişkilerde duygusal olarak soğuk, hatta duygusuz ve sert görünebilirler. Partnerleri yeterince ilgi ve sevgi görmediğini hissedebilir. Ancak Kovalar sevgisini süper yaratıcı yollarla göstermeyi tercih eder. Kovalar Sevgililer Günü'nde bir çiçek almak yerine, aranızdaki bir şakanın kanıtı olarak size ilginç bir kart yapabilir. Giyinip güzel bir akşam yemeğine gitmek yerine sizi sanatla ilgili bir yeri keşfetmeye götürebilir.
Aşkta alışılmadık yaklaşımları geleneksel döngüyle çok iyi harmanlayan Kova burcunun ilgisini de ayakta tutmak istiyorsanız, sizin de farklı ve farklılıklara açık olmanız gerekir.

Balık burcu 
Bir partnerin sizin güneşiniz, ayınız ve yıldızlarınız olabileceği umudu, hikaye kitaplarında bulunan romantik bir idealdir. Gerçek hayatta, herhangi bir ilişkiye bu umutla yaklaşmak genellikle sorunlu ve yıkıcı olur. Ancak Balıklar bu masal kitaplarına inanır. Balık burcunun romantik geçmişi bunu doğrular niteliktedir. Balıklar ilişkilerde kolayca kör olabilir ve kolayca incinebilir. Balıklar aşkta kalplerini kollarına alır ve her şeyi derinden hisseder. Çok sevecen oldukları için, sonunda istismarcı veya sadakatsiz olan yanlış kişiyi seçebilirler. Bu anlamda yaralanmaya açıklar.

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

İlişkilerde en sık yaşanan 5 soruna uzman gözünden bakış
Klinik Psikolog İdil Özen ilişkide yaşanan çatışmaların doğal olduğunu belirtiyor. Ancak bazı sorunlar var ki onların kısa sürede halledilmesi gerekiyor!

Hangi burç nasıl öpüşüyor, biliyor musunuz?
Öpüşmenin iyisi kötüsü olmaz, mühim olan tutku diyebilirsiniz ama her burcun da kendine göre bir yoğurt yiyişi var. Gelin burçlar nasıl öpüşüyor öğrenelim.

Burçlara göre aşık olma belirtileri
Aşk, her burç üzerinde farklı etkiler gösteriyor. Juno Yıldız Gözlemcisi burçlara göre aşık olma belirtilerini yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER