31.07.2023

Hangi burç nasıl öpüşüyor, biliyor musunuz?

Öpüşmenin iyisi kötüsü olmaz, mühim olan tutku diyebilirsiniz ama her burcun da kendine göre bir yoğurt yiyişi var. Gelin burçlar nasıl öpüşüyor öğrenelim.

Hangi burç nasıl öpüşüyor, hiç düşündünüz mü? Kimisi burnunu sürtmeyi, kimisi uzun uzun öpmeyi seviyor. Sevdiğiniz kişi ile öpüşürken onun nelerden hoşlandığını anlamak istiyorsanız, hangi burcun nasıl öpüşmeyi sevdiğini anlattığımız bu yazımızı okuyun.

Hangi burç nasıl öpüşür?

Şefkatin temsilcisi Yengeç veya arzuların evi Akrep... Her burcun yatakta nasıl olduğuna değindik ancak nasıl öpüşüyorlar pek konuşmadık sanki. Biz de sizin için burçların öpüşme stillerinden bahsedelim istedik... İşte burçların öpüşürken hoşlandıkları...

KOÇ BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Koçlar sahiplenmeyi seviyor ve sevgililerini de sahiplenerek öpüyor. Biraz sert olan bir tarzları olabiliyor. Nefesinizi iyi kontrol etmeniz gereken bu öpücük şekline vakum öpücüğü de diyebiliriz :)

BOĞA BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Sevdiğini usulca gösteren, sevdi mi tam seven Boğalar, sevgililerini de usul usu öpüyor. En çok da boyundan öpmeyi seviyor. Ancak öpüşürken dokunuşlarıyla hiç hesapta olmayan şeyleri de aklınıza getirebiliyor. 

İKİZLER BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Merkür'ün yönetiminde entelektüel sohbetlerden hoşlanan, konuşkan İkizler burçları, öpüşürken de sohbet etmeyi seviyor. Öpüşürken sevgilisine mutlaka onu etkileyici şeyler fısıldıyor.

YENGEÇ BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Aile olmanın, şefkatin ve bağlılığın timsali Yengeç burçları da sevdiğini melekler gibi öpüyor, merhametini tam da bu sırada gösteriyor. Ancak toplum arasında öpüşmekten pek de hoşlanmıyor. 

ASLAN BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Dikkat çekmeyi seven ve talepkar Aslanlar, öpüşürken de partnerlerinden hep daha fazlasını istiyor. Bu nedenle sadece dudaklarını değil, dillerini de kullanmayı seviyor. Fransız öpücüğü onların uzmanlık alanı. Yani dudaklardan ziyade dillerin hareket halinde olduğu öpücük şekli tam onlara göre!

BAŞAK BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Duygularını belli etmekte zorlanan Başak burçları öpüşmek konusunda çok da iyi değil. Fransız öpücüğü veya ateşli öpücüklerden ziyade dudaklarını hafifçe dokundurmaktan yana... Belki de biraz mahçubiyetinden...

TERAZİ BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?
 
Zarafetin ve diplomatik ilişkilerin temsilcisi Terazi, öpüşürken de kibarlığını koruyor. Partnerini el üstünde tutuyor ve sadece dudağından değil, ellerinden de öpüyor. 

AKREP BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Hazzı en ileri seviyede tutmayı seven Akrepler, tutkularını sevdiklerini kulak memelerinden de öperek gösteriyor. Gerisi size kalmış...

YAY BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Özgür ruhlu Yaylar, öpüşürken de sınırlardan hoşlanmıyor, Fransız öpücüğünü kısıtlamıyor ve alt veya üst dudaklarda son derece etkili olan hafif ısırıklardan yararlanarak tutkuyu artırıyor. 

OĞLAK BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Ölçülü, planlı, programlı Oğlaklar, öpüşmeyle vakit kaybetmeyi çok sevmiyor. Bunun için partnerlerini öperken onlara kendilerini yakın hissettirecek ama çok da uzatmayacak şekilde öpüşmeyi seviyorlar.

KOVA BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Yaratıcı Kovalar fiziksel temas konusunda biraz soğuk olarak nitelendirilebilir. Onlar partnerlerini öpmüyor, dudaklarına üflüyor sanki... Mini bir dokunuş onlar için yeterli. 

BALIK BURCU NASIL ÖPÜŞÜR?

Dünyevi duyguların ötesinde derin bir ruhsallık barındıran Balıklar sevgilerini, dudakları birbirine sürekli değdirerek değil, burunlarını birbirine sürterek göstermeyi daha çok seviyor. O nedenle Balıkları Eskimolar gibi burunlarını sevdiklerine sürterek öperken görebilirsiniz. 

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Hangi burç nasıl sevgili olur?
Juno Yıldız Gözlemcisi, hangi burcun karşısındakini etkilemek için neler yaptığını, burçların aşk hayatını ve nasıl sevgili olduklarını yazdı.

​Burçlara göre seks pozisyonları
Astroloji, seks hayatınıza renk katabilir ve size hiç yaşamadığınız kadar zevkli anlar yaşatabilir. Burçlara en uygun seks pozisyonlarını Pudra.com yazdı.

​Sekstroloji'de yerinizi biliyor musunuz?
Sekstroloji kitaplarının yazarları Starsky&Cox'a göre aynı astrolojik burca dahil kadın ve erkeklerin özellikleri birbirinden farklı. Peki bu farklar neymiş? Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER