@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.03.2011

Cinsel isteğiniz azsa ne yapmalısınız?

Belki fiziksel belki de ruhsal bir sorundan dolayı cinselliğe olan ilginiz azaldı. Düşük libidoyu canlandırma yollarını merak ediyor musunuz?

Cinsel isteğiniz azsa ne yapmalısınız? seks cinsel cift 1
1/9
Artık hepimiz biliyoruz ki, seks, “olsa da olur olmasa da olur” denilebilecek bir durumdan ziyade, sağlığımız için bir gereklilik. Ama böyle bir gereklilikten söz ediyoruz diye “Her insan şu kadar seks yapmalı” diyemeyiz elbette. Ne de olsa cinsellik kişisel bir konu.

Ancak seks hayatınızda bir duraklama olduğunu düşünüyorsanız ve bu duraklama ilişkinizi ya da kişisel olarak sizin ruh halinizi etkiliyorsa, seks sıklığınızın azlığından söz edilebilir. Bu durumun sorumlusu da libido düşüklüğü, bir başka deyişle cinsel istek azlığıdır. Bunun, kadınların yüzde 40’ının sorunu olduğu tahmin ediliyor.

Vücudunuzu seks konusunda harekete geçirebilmek için sekse karşı olan bu ilgisizliğinizin nedenini bulmalısınız önce. Sorunun kaynağı psikolojik ya da fiziksel veya her ikisi de olabilir; cinsel arzu eksikliğinin temel nedeniyle yüzleştiğinizde, kendinizi rahatlıkla seksin yarattığı mutluluğun kollarına bırakabileceksiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2