@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2016

Yatakta dominant olmanın yolları

Seks sırasında dominant olmak erkeklere özgü bir şey değil. Kadınlar için yatakta dominant olmak rehberi Pudra.com'da.

Kadınlar erkeklerin yatakta dominant olmasını sever. Peki erkekler? Karşısındaki kadın bunu doğru şekilde uygulamayı başarırsa, hiçbir erkek yatakta kadının dominant olmasına itiraz etmez. Bu konuda dikkat edilmesi gereken noktalardan en önemlisi baskın olmakla kaba olmak arasındaki fark. Baskın olmak kötü davranmakla, şiddet kullanmakla aynı şey değil; baskın olmak, güçlü olmak, kontrolü elinde bulunduran kişi olmak demek. Peki, siz kadın olarak bu gücü nasıl elinizde tutacaksınız? Yatakta baskın taraf olmayı nasıl başaracaksınız ve belki de en önemlisi buna partnerinizi nasıl ikna edeceksiniz?



Yatakta dominant olmanın yolları
Güvenini kazanın

Bir tarafın bariz bir şekilde dominant olduğu seks için, kadın ve erkeğin arasında ciddi bir güven ilişkisi olması gerekiyor. Bu yüzden de baskın taraf olmayı tercih ettiğinizde hiçbir kurala bağlı olmadığınızı ve istediğiniz her şeyi yapabileceğinizi düşünmemelisiniz. Dominant olmak, bunu karşı tarafın zevk alması için kullanabildiğinizde mümkün olur. Kısacası partneriniz size güvenmedikçe “boyun eğmesini” bekleyemezsiniz. Eğer 20 yıldır evliyseniz ve renksiz bir seks hayatınız varsa bir anda, yatakta ipleri elinize alamazsınız. Öncelikle bu fikrinizi karşı tarafla paylaşıp, onu ikna etmeniz gerekiyor. İstemediği bir şeyi yaptığınızda, durmanız için söylemesinin yeterli olduğunu bilmeli. Böylece kendisini size bırakması kolaylaşır.

yatakta dominant olmanın yolları
Önce dilinizi değiştirin

Yatakta dominant olmak illaki, partnerinizi bağlayacağınız, sert hareketler yapacağınız ya da seks oyuncakları kullanacağınız anlamına gelmez. Hatta bu aşamalara geçmeden önce biraz alıştırma yapmak için önce yatakta kullandığınız dili değiştirmeniz daha iyi olabilir. Partnerinize ne yapması gerektiğini, nelerden zevk aldığınızı, durması ya da harekete geçmesi gereken zamanları söylemekle başlayın. Zamanla biraz daha sert bir tonla konuşun, hatta istediğinizi yaparsa karşılığını alacağını ya da tam tersi onu cezalandırabileceğinizi söyleyin. İlk başlarda cezalandırmak sizin için zor olsa da en azından sözel olarak bunu belirtmeniz bir adım olacak. Konuşmalarınız sertleştikçe, bu hareketlerinize de yansıyabilir. 


Doğru pozisyonu bulun

Yatakta dominant olmanın en kolay aşamalarından biri pozisyon seçmek. Erkeğin kontrol ettiği misyoner, doggy gibi pozisyonlar yerine kontrolü sizin elinize alacağınız pozisyonlardan birini seçin. İlk akla gelen, kadının üstte olduğu kovboy pozisyonu başlangıç için iyi olabilir. Ayrıca, erkeğin oturduğu kadının da kucağına oturduğu pozisyon, partnerin hareketlerini kısıtlamak için güzel bir seçenek. Bu pozisyonlardayken, partnerinizin ellerini tutup hareketlerini engellemek, biraz daha sert davranmak ve konuşmak da size yardımcı olabilir.

yatakta dominant olmanın yolları
Oyun oynayın

Başlangıç için seks oyunlarından yardım almayı deneyin. Genellikle erkeğin baskın olmasına alışkınsanız, birkaç basit oyun seks hayatınızı bambaşka bir boyuta getirebilir. Partnerinize bir sonraki sevişmenizde, onu memnun etmek için her istediğini yapacağınızı ancak ses çıkarmaya izni olmadığını söyleyin. Bu oldukça basit ama kontrolün sizde olduğunu gösteren bir oyun. Ya da bir sonraki aşamaya geçerek erkeği fiziksel olarak sınırlayın. Ellerini tutmak basit olabilir ancak ellerini bağlamak başlangıç için sert olabilir. Böylece size dokunmasını engelleyerek daha çok istemesini sağlarsınız hem de kontrol tamamen sizde olur. Ellerini çözmek içinse önce size istediklerinizi vermesi gerektiğini söylemeyi unutmayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Romantik seks yapmanın yolları
Seks hayatınıza biraz romantizm katmaya ne dersiniz? Hem romantik hem de seksi olmanın yolları Pudra.com’da.

Seks hakkında konuşmak zor değil!
Bazen çiftler cinsellik hakkında konuşmaktan çekiniyor, sorunları çözmek yerine erteliyor. Seks hakkında nasıl konuşursunuz sorusunun cevabı Pudra.com'da.

Yatakta gerçekten iyi misiniz?
Kabul edelim ki konu seks olunca hiçbirimiz o kadar dürüst değiliz. Peki, öyleyse yatakta gerçekten iyi miyiz nasıl anlayacağız? Cevabı Pudra.com'da.

Kadınların cinsel fantezileri
Fanteziler dünyasında kadınların da yeri var, üstelik sandığınızdan çok daha renkli bir şekilde. Kadınların en gizli cinsel fantezileri Pudra.com'da.


Etiket: seks, cinsellik, sevişme
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER