@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.05.2016

Evliliğinizi 7 günde kurtarın!

Uzun süreli ilişki seks hayatının sonu olabiliyor. Elizabeth Ayers-Callahan'ın evliliğinizi ve seks hayatınızı 7 günde kurtaracak tavsiyeleri Pudra.com'da.

Biz evli kadınlar çoğu zaman cinselliğin önemini unutuyoruz. Eşimle birlikte bir partinin ortasında gizlice banyoya kaçtığımız o çılgın anları hatırlıyorum. Ama üzerinden çok zaman geçti. 10 yıldır beraberiz ve 5 yaşın altında 2 oğlumuz var. Eskiden birbirimize istekle yaklaşırdık şimdi ise yatağa girer girmez uyuyakalıyoruz. Ama gerçek şu ki, onu hala arzuluyorum. Hem düzenli seks hayatının birçok faydası var. Daha uzun yaşamanızı sağlıyor ve kan basıncını düşürüyor. Bu yüzden, 7 günümü eşimle seks yapmayı tekrar sevmeye adadım. Popüler uzmanların seks tavsiyelerini dikkate alarak 7 farklı görüş denedim. İşte sonuçları...

Evliliğinizi 7 günde kurtarın!
Gün 1 – Seks takvimi yapın
Doğrusu bu yapmak istediğim son şeydi ama Dr. Tina Tessina, en az haftada bir kez seks yapmayı planlamamızı öneriyordu ve ben de denemek istedim. “Yakınlık sizi bir arada tutar. Aranızdaki iletişi beslemek için buna ihtiyacınız var. Düzenli olarak seks yaptığınızda, birlikteyken daha mutlu olursunuz ve değerli olduğunuzu daha çok hissedersiniz” diyor.

Bu deneyimden önce, seksi planlamak hiç de seksi gelmemişti. Spontane bir seks çok daha heyecan vericiydi. Ama zamanın değiştiğini kabul etmeliydim ve Dr. Tessina’nın haklı olduğunu biliyordum. Belki plan yapmak, bir partide eşimi kuytu bir yere çekmek kadar çılgınca değildi ama artık olayın bağlantı kurmakla ilgili olduğunu anlıyordum. Dr. Tessina tekrar nasıl iletişim kuracağımızı hatırlamamızı tavsiye ediyordu, bu birkaç kelimeyle, bir bakışla ya da dokunuşla olabilirdi. Yani, seksi planlamak çok daha seksi olabiliyor. Şu an seks hayatımızın ne kadar iyi olduğuna şaşırıyorum. Çocuklarını yatağa erken gönderdim ve eşime bu gece için özel bir planımız olduğunu söyledim. İtiraz etmedi.
Evliliğinizi 7 günde kurtarın! 4Gün 2 – Tüm gün eşinizle ilgili fanteziler kurun
Son birkaç yıl boyunca, ne zaman cinsel fanteziler kuracak olsam baş rolünde eşimden çok diğer insanlar oldu. Bunun kötü göründüğünü biliyorum ama nasıl olduğunu anlarsınız. "Grinin 50 Tonu" filmini izliyorsunuz, Jamie Dornan’ı görüyorsunuz ve içinizde bir şeyler harekete geçiyor. O andan sonra ise bu sizin en önemli fanteziniz oluyor, hatta eşinizle sevişirken bile. Bir film yıldızı ya da sokakta gördüğüm bir yabancıyla ilgili yaramaz hayaller kurmanın yanlış olmadığını biliyorum ama deneyimde sadece kendimi ve eşimi düşünmeyi tercih ettim.

"The Marriage First Aid Kit (Evliliğin İlk Yardım Çantası)" nostaljik hafıza egzersizlerini öneriyordu. "Eşinizle birlikte balayı döneminizden bir anı seçin, bunun üzerinde tartışın, özellikle görüntüler, sesler ve kokuları konuşun. O an ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi hatırlayın."
Eşim hakkında hayaller kurmaya başladım. İlk tatilimizde yaşadığımız sıradışı seks deneyimimizi ve onun kaslı bacaklarını düşündüm. Ve işe yaradı. Bu arada eşim işten geldi. Kıyafetlerini parçalamaya hazırdım. O gece çocukları yatağa gönderdikten sonra odaya kapandık ve tüm favori anılarımızı paylaştık.
Evliliğinizi 7 günde kurtarın! 4Gün 3 – Bir geceyi masaja ayırın
Geçmişte, ne zaman eşim sırtıma dokunmaya başlasa, bunun seks için bir işaret olduğunu düşünür ve önünü kesmeye çalışırdım. Çünkü genellikle, yorgun, isteksiz, kirli saçlı ve epilasyon yapmamış olurdum. Ama Dr. Karen Finn, birbirlerine her gün masaj yapan çiftlerin daha sağlıklı bir ilişkiye sahip olduğunu söylüyordu, yani bunu denememiz gerekiyordu. “Masaj iyi hissetmeniz için oksitosin hormonu salgılamanızı sağlar ve tensel temas iletişimi artırır.”

Masaj her iki taraf için de zevklidir çünkü rahatlama, iletişim, yakınlık gibi ortak amaçlara odaklanılır. 3. gecemiz tamamen masaja odaklıydı. Masaj yağı ve kayganlaştırıcı aldım. Seks seçeneği vardı ama zorunlu değildi. Eşime masaj yapmaya başladım, böylece klasik sırtını ovdum "haydi seks yapalım" senaryosunu engelledim. Masaj yaparken, bir gece önce konuştuğumuz fantezilere odaklandım. Daha sonra o bana masaj yaptı, harika hissettirdi ve ellerinin her aşağıya inişinde heyecanlandım.
Evliliğinizi 7 günde kurtarınGün 4 – Fantezileriniz hakkında dürüstçe konuşun
Eşim, hayran olduğum ünlüleri ya da lisedeki sevgilimi anlatabileceğim türde bir adam değil. Açık bir ilişkimiz yok. Bu yüzden de asla fantezilerimiz hakkında konuşamadık. Bu konuşmanın onun güvenini zedeleyeceğinden endişelendim.Fakat, ilişki uzmanı Jordan Gray, en iyi cinsel deneyimleri ve fantezileri hakkında konuşan erkeklerin daha iyi aşıklar olduğu konusunda ısrarcı tabii partnerini de dinlemek şartıyla. Evet, fanteziler hakkında konuşmak sizi yatakta daha iyi yapar. Bunu eşime açıkça söyledim. Şaşırtıcı bir şekilde istekli oldu.

Gün boyunca birbirimize fantezilerimizi anlatan mesajlar gönderdik. Beni bir başka kadınla izleme fantezisi olduğunu ama bunu söylediğinde benim üzülmemden korktuğu için kendine sakladığını itiraf etti. Aslında bu benim de fantezilerimden biriydi ama gerçekten yapmak istemiyordum.
O gece yatağa gittiğimizde, bu konuda oldukça edepsiz bir diyalog yaşadık. Ama sadece 3 dakika sürdü çünkü konuşmaktan daha önemli işlerimiz vardı.
Evliliğinizi 7 günde kurtarın! 3 
Gün 5 -Seksi fotoğraflarınızı gönderin
Bir önceki gün seksi mesajlaşmamız umduğumdan daha çok işe yaradığı için seksi fotoğraflar göndermenin de iyi olacağına karar verdim. Normalde bunu yapan bir kadın değilim. Hatta seksi fotoğraflar çeken ya da bu şekilde mükemmel göründüğünü düşünen bir kadın değilim. Ama denemek istedim.

Evlilik ve ilişki uzmanları Susie ve Otto Collins, erotik mesajlaşmaların sadece 20’lerindeki istekli gençlere özgü olmadığı konusunda ısrarcı. Her yaştaki çift için mükemmel özellikle de bir taraf sık seyahat ediyorsa. Ayrıca her gün gördüğünüz ve birlikte yaşadığınız partnerinizle de gecenin ateşini yükseltmek için kullanabilirsiniz.

Kabul etmeliyim ki bu biraz alıştırma istiyor. Eşimin bende seksi bulduğu yerleri düşündüm ve yakın plan birkaç fotoğraf çektim. Boynum, omuzlarım, ya da onun beğendiği herhangi bir yerim.
Kabul etmeliyim ki bu süreç kendimi daha farklı görmemi sağladı. Tüm gün boyunca sadece bir anneyim. Öğle uykusu için bir yastık, okuma zamanı için bir koltuk görevi görüyorum ve her zaman eteğimi çekiştiren birileri var. Ama çocuklar uykudayken bu fotoğrafları çekmek vücudumu tekrar fark etmemi sağladı. Kendimi çok seksi hissettim ve bu bana iyi geldi.
Evliliğinizi 7 günde kurtarın 2
Gün 6 – Yeni bir şey deneyin
Bazen sadece yeni bir şey denemeniz gerekir.

Bizim için bu eski fantezilerimiz kadar uzakta kalmıştı. Genellikle misyoner pozisyonunu tercih ediyorduk çünkü vücudumla ilgili özgüven sorunlarım vardı ve çocukların odaya gelmesinden korkuyorduk. Ama o gün kapıyı kilitledik ve vücudumun nasıl göründüğünü unutmaya çalıştım.
Zevk Mekanikleri uzmanları Charlotte ve Chris’e göre seks pozisyonları vücudumuzu ya da atletik yeteneklerimizi göstermekten fazlasını sağlıyor. Yakınlığımızı artırıyor. “Yakınlık tamamen temas ve duygusal olarak birlikte olmakla alakalı” diyorlar. “Seks her zaman samimi değildir, uzun süredir aynı kişiyle olsanız bile”. Göz kontağını, hassasiyeti, değişikliği artıracak pozisyonlar denemeyi öneriyorlar.

Böylece uzun zaman sonra ilk kez üste geçtim. Bunun tamamen eski beni geri getirdiğini söyleyemem ama eğlenceliydi ve mutlaka tekrar deneyecektim. Eşim ise bunun mükemmel olduğunu düşündü.

Gün 7 - Seks yapmayın
Eşimle seks yapmayı tekrar sevmek için denemelerimin 7. gününde, sevişmedik. Sadece birlikte vakit geçirdik. Mısır patlattık ve el ele tutuşup televizyon izledik. Mükemmeldi. Uzun zamandır olmadığımız kadar rahat hissettik. Bütün bir hafta boyunca sevişmiştik ve yorgunduk ama daha önemlisi tekrar bağlandık.

Aslında, çiftlerin inanılmaz bir seks yaşamı için her gün sevişmelerine gerek yok. İlişki koçu Leilla Blackwell uzun süreli ilişkilerde her gün sevişmenin, işleri monotonlaştıracağını ve hissizleştireceğini söylüyor. Seksi bir görev gibi görmek aranızdaki bağı da zayıflatır ki bu bağ, seksten daha önemli. Blackwell, flört etmeye, birbirinize dokunmaya, birlikte eğlenmeye ve seks yapmadığınız günlerde de birlikte çıplak uyumaya odaklanmanızı öneriyor.

Biz bir hafta boyunca, sevişmeyi ve bağ kurmayı öğrendik. O günden beri seks bizim için bir bağ kurma yolu. Birlikte mutlu olmayı öğrendik. Kendimize düşen görevleri fark ettik. Hem artık ikimiz de çok daha seksi ve çekici hissediyoruz. Eskisi kadar genç olmayabiliriz ama hala birbirimizi inanılmaz seksi buluyoruz. Kurduğumuz duygusal yakınlık daha iyi bir seks hayatına sahip olmamızı sağladı.

Kaynak: yourtango.com

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Evliliğinizi güçlendirmenin 10 yolu
İlişkinizi taze tutmak ve evliliğinizi güçlendirmek için bazen biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Mutlu bir evlilik için yapmanız gerekenler Pudra.com'da.

Bebekten sonra mutlu evlilik mümkün mü?
Ebeveyn olmak evliliğinizi tahmin ettiğinizden çok daha fazla etkiler. Bu etkiyi olumlu hale getirmek ise sizin elinizde. Yapmanız gerekenler Pudra.com'da.

Ön sevişme gerekli mi?
Seksten daha çok zevk almanın yolu ön sevişmeden geçiyor, tabii doğru tekniklerle yapıldığı sürece. Pudra.com ön sevişme tekniklerini yazdı.

Romantik seks yapmanın yolları
Seks hayatınıza biraz romantizm katmaya ne dersiniz? Hem romantik hem de seksi olmanın yolları Pudra.com’da.


Etiket: seks, evlilik, cinsellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER