@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.04.2011

Düğün fotoğrafçısı nasıl çalışır?

Düğün belgeseli nasıl çekilir? Hangi aşamaları kapsar? Gelin ve damat fotoğraf çekimine nasıl hazırlanır? Bütçesi nedir? Pudra.com, düğün belgesel fotoğrafçısı Beyhan Akkoyun ile konuştu.

Düğün fotoğrafçısı nasıl çalışır? gelin beyhanakkoyun ozl 1
1/9
Düğün sezonu açılıyor. Malum, en önemli konulardan biri düğünün fotoğraflarının nasıl olacağı. Artık gelinin sandalyede oturduğu, damadın elini müstakbel eşinin omzuna dayadığı, stüdyoya hapsedilmiş düğün fotoğrafları devri kapandı. Trend, düğün belgeseli çekimi… Son on yıldır yaygınlaşan bir çekim türü düğün belgesel fotoğrafçılığı. Peki, ne demek düğün belgeseli?

Çocukluğundan gelen fotoğraf merakını, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nde aldığı eğitimle pekiştiren Beyhan Akkoyun, belgesel fotoğrafçılık ve dergilerde yaptığı çekim deneyimlerinden sonra düğün fotoğrafçılığına yöneldi. “Düğündeki tüm detaylar mutlaka çok önemli. Bununla beraber, geriye kalan ve o günü çiftlere bir ömür boyu tekrar tekrar yaşatan en önemli şey fotoğraflardır” diyen Akkoyun, Pudra.com’a düğün fotoğrafçılığı hakkında merak ettiğimiz genel bilgileri anlattı ve bu alandaki kişisel deneyimini paylaştı…
www.beyhanakkoyun.com

Yazının fotoğrafları Beyhan Akkoyun çalışmalarıdır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2