@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.09.2017

Evlenmeden önce bu yönlerinizi de gösterin!

Evlilik planları yapıyorsunuz ama partneriniz sizin her yönünüzü gördüğünde nasıl tepki verecek emin olamıyor musunuz? Öğrenmenin yolu Pudra.com'da

Evlilik hayalleri kurarken, gelecekteki evimizi planlarken, yapacaklarımızı düşünürken hep en iyisi geliyor aklımıza. Ama düşlediğimiz kusursuz yaşam bazen o kadar da kusursuz olmuyor. Çünkü kabul edelim hiçbirimiz o kadar da mükemmel değiliz. Hepimizin insani yönleri, ufak tefek çatlaklıkları var. Sevgililik döneminde bunları saklamak kolay olabilir ama evlenince her şeyin ortaya döküleceğini bilmelisiniz. Hep en güzel halinizi gören sevgiliniz artık hazırlanma aşamasına da şahit olacak, sinir krizlerinizde, ağlamalarınızda ya da kendinizi koyverdiğiniz anlarda hep orada olacak. Bunlara nasıl tepki vereceğini önceden kestirmek zor, o yüzden birkaç testle ilişkinizi sınamanız fena olmaz.İşte evlenmeden önce partnerinize göstermeniz gereken yönleriniz...

Evlenmeden önce bu yönlerinizi de gösterin!
En kötü ağlamanızı görsün
Büyük ihtimalle daha önce sevgilinizin yanında ağlamadınız. Ama hepimiz biliyoruz ki her zaman gözümüzden yaşlar zarif bir şekilde süzülürken, en kibar halimizle ağlamıyoruz. Tüm yüzünüzün şekil değiştirdiği, bir taraftan burnunuz akarken bir taraftan garip sesler çıkardığınız o ağlamadan bahsediyoruz. Birinin önünde böyle ağlayabilmek aslında ona ne kadar güvendiğinizin ve yanında kendinizi bırakabildiğinizin bir işareti. Hem de partnerinizin kriz anlarıyla nasıl baş edebildiğini görmeniz için harika bir fırsat.


Kendinizi tutmayın

Hepimiz sinirlendiğimiz anlarında kendimizi tutmayı öğreniyoruz özellikle partnerimizin yanında. Ne kadar sinirlenirsek sinirlenelim, mümkün olduğunca “çirkin” tarafımızı saklamaya çalışıyoruz. Ama bu her zaman mümkün olmayacak. Evlendikten sonra öfke patlamalarınızı eşinizden saklayamayacaksınız. Zaten sorumluluklarınız arttıkça stresle baş etmeniz de zorlaşacak. Öyleyse ona önceden küçük bir fragman izletmenizde fayda var. Sizin her zaman bir leydi gibi davranamadığınızı ne kadar erken fark ederse o kadar iyi.
evlenmeden önce bunları deneyin


Market alışverişine çıkın

Kıyafet alışverişi için partnerinizi peşinizde sürüklemenize gerek yok. Ama konu market alışverişi ise bunu birlikte yapmanız gerekecek. Yediğiniz garip abur cuburları, zayıflamanıza yardımcı çayları veya evinize asla şeker sokmayacağınızı önceden bilmesi lazım, tabii siz de onun garip yeme alışkanlıklarını önceden keşfetmelisiniz. Dışarıdayken birbirinize uyum sağlamanız kolay olabilir ama herkes evinde bambaşka biri olur, yemek gibi basit görünen bir konuda bile.


Yanında hazırlanın

Sevgilinizin yanında ruj tazelemenizden bahsetmiyoruz. Tüm hazırlık aşamasına dahil olmasını sağlayın. Maskenizi yapın, sivilcelerinizden kurtulun, tüm makyajınızı yapın ve kıyafet seçin. Ve evet, bu hazırlanma sürecinin tamamında sevgiliniz yanınızda olsun. Sizin hazırlanırken ne kadar gergin olabileceğinizi de her zaman mükemmel görünmediğinizi de önceden bilmesinde fayda var. Tabii ileride en çok yakınacağı konulardan hazırlanma süreniz hakkında da fikir edinmesi iyi olur.

Evlenmeden önce bu yönlerinizi de gösterin
Hastalığınızda yanınızda olsun

Ateşler içinde yatarken, mideniz ağrırken ya da migreniniz tuttuğunda yanınızda kim olacak? Tabii ki eşiniz. Öyleyse bu durumlarda nasıl davrandığını önceden test etmelisiniz. Sizinle ilgileniyor mu yoksa ciddiye almıyor mu? Migreniniz onun için önemsiz bir baş ağrısı mı? Kustuğunuzda iğreniyor mu yoksa size yardımcı mı oluyor? Bunlar ufak şeyler gibi dursa da ileride evliliğinizin en önemli temellerinden olacak. Hamilelik döneminde sabah bulantıları başlayınca sizden kaçan bir erkekle evlenmeyi gerçekten ister misiniz?

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Evlilikle ilgili çevrenizden duyabileceğiniz yanlış düşünceler
Konu evlilik olunca çevremizdeki her evli çiftin verecek bir tavsiyesi oluyor. Dikkate almamanız gereken evlilik tavsiyelerini Pudra.com yazdı.

Evliliğe hazır mısınız?
Evlilik kararı vermeden önce çok düşünmeniz ve evliliğe hazır olup olmadığınızı iyice anlamanız gerekiyor. Evliliğe hazır olmadığınızı gösteren işaretleri Pudra.com yazdı.

Evlilik kararı vermeden önce nelere dikkat etmeli?
Evleneceğiniz kişiyi seçmek, hayatımızdaki en önemli karardan biri. Bu kişiyle evlilik kararı vermeden önce nelere dikkat etmeniz gerektiğini Psikiyatrist Dr. Gülcan Özer anlatıyor.

Erkek arkadaşınız evliliği düşünmüyor mu?
Evlilik birçok erkeğin kulağına hoş gelmiyor. Peki, erkek arkadaşınız evlilikten kaçan erkeklerden biri mi? Pudra.com bunu nasıl anlayabileceğinizi yazdı.


Etiket: evlilik, ilişki
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER